fbpx
AktuelnoDogađaji i dešavanja

Izložba radova „Pitaj me kako sam”

Kako ste?

Ako ste spremni da odgovorite na ovo veoma teško pitanje i da čujete odgovore drugih ljudi, dođite
na izložbu radova nastalih u okviru projekta „Pitaj me kako sam” u nedelju, 17.04. 2022. godine od 18h u Kreativnom Prostoru za mentalno zdravlje (Resavka 6, interfon Prostor, 3. sprat).
Umesto ulaznica, donirajte knjigu za novu bibioteku Prostora!
Dobrodošli!

prostor

“Pitaj me kako sam”


„Pitaj me kako sam” je umetnički projekat udruženja Prostor, podržan od strane Fondacije Jelena Šantić kroz program „Hrabri iskoraci”.
Sastojao se iz niza radionica umetničkog pletenja, šivenja i heklanja, kao i radionica likovne umetnosti i art terapije.
Radionice su bile namenjene najviše ženama – korisnicama psihijatrijskih usluga i mladim ljudima koji se u svom okruženju često osećaju još više odbačeno i stigmatizovano zbog psihijatrijske dijagnoze, ali su svi bili dobrodošli.
Pokazalo se da umetničko stvaralaštvo, manuelni rad i veština stečeni na radionicama pletenja, veoma prijaju korisnicima i korisnicama, pozitivno utiču na raspoloženje, samopouzdanje, osećaj
postignuća, pripadnosti i podižu moral za aktivnije uključivanje u sopstveni oporavak, kao i u zajednicu kojoj pripadaju.

pitaj me kako sam

Više detalja na društvenoj mreži Fejsbuk – Izložba “Pitaj me kako sam”

Reklame

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Back to top button