fbpx
Pitajte ginekologa

Oskudno krvarenje na početku trudnoće

Čitateljka ima oskudno krvarenje na početku trudnoće i terapiju, pa se obratila ginekologu za savet.

Pitanje:

Poštovana,

Trudna sam 5 nedelja i 1 dan, poslednja menstruacije mi je bila 21.04. Juče sam bila na ultrazvuku, vidi se mešak i tačkica mala – plod, ali je još rano. Prepisao mi je utrogestan. U ponedeljak mi je rezultat beta Hcg bio 5760, a danas 12200. Danas sam prokrvarila, uglavnom na ulošku nema ništa, ali kad se izbrišem bude krvi. Sutra idem kod ginekologa. Zvala sam ga, rekao mi je da stavim utrogestan vaginalno i da ležim. Jako sam se uplašila.

snovi o seksu

Odgovor ginekologa: Oskudno krvarenje na početku trudnoće

Normalno je da ste se uplašili, ali prema onome što ste mi napisali sa trudnoćom je sve u redu. Doktor Vam je dao odgovarajuću terapiju i savete. Koristite prepisanu terapiju i u dogovoru sa Vašim ginekologom zakažite sledeću kontrolu.

Oskudno krvarenje na početku trudnoće

Pozdrav,

Dr Aleksandra Simić, ginekolog

Ginekološka ordinacija “Taurunum medical”

Sva pitanja dr Simić možete postaviti na ginekolog@demetra.rs

Ostale odgovore ginekologa na pitanja čitateljki možete pročitati OVDE

Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da obezbedimo nove odgovore ginekologa na vaša pitanja!

b taurunum 728 x 90

 

Reklame

Dr Aleksandra Simić

Aleksandra Simić je ginekolog. Rođena je i odrasla u Zemunu. Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2005.godine, a 2007. godine se zaposlila u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Naredne godine je dobila specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva. Specijalistički ispit položila je 2012. godine, a 2013. godine je postavljena na mesto šefa odeljenja postporođajne nege i terapije. Trenutno na užoj specijalizaciji iz oblasti perinatologije. Zaposlena je u ginekološkoj ordinaciji Taurunum medical u Beogradu (Zemun).

Related Articles

Back to top button