fbpx
Pitajte ginekologa

Blago krvarenje na početku trudnoće

Žena je poslala pitanje ginekologu zbog toga što joj se javilo blago krvarenje na početku trudnoće, a nakon što je obavila prvi pregled.

Pitanje:

Poštovani,
Menstruacija mi je kasnila, uradila sam testove i bili su pozitivni.Međutim,12 dana nakon toga mi je krenulo krvarenje i bolovi kao i kod menstruacije. Bolovi su trajali jedan dan, a krvarenje svega tri, slabije od menstrualnog. I dalje su mi bolne grudi. Da li je sve u redu?
Kod ginekologa sam bila malo pre krvarenja i rekao mi da dođem za 15 dana, jer na ultrazvuku nije mogao ništa da vidi. Možete li mi dati neki savet?
Lep pozdrav!

Skraćenice sa ultrazvuka
Blago krvarenje na početku trudnoće

Odgovor ginekologa: Blago krvarenje na početku trudnoće

Poštovana,
Jedini pravi savet je upravo to: uraditi ponovo ultrazvuk i uraditi BHCG iz krvi. Da li će trudnoća biti u redu za sada je rano reći.
Pozdrav

Blago krvarenje na početku trudnoće

S poštovanjem,

Dr Aleksandra Simić, ginekolog

Ginekološka ordinacija “Taurunum medical”

Sva pitanja Sandri možete postaviti na ginekolog@demetra.rs

Ostale odgovore ginekologa na pitanja čitateljki možete pročitati OVDE

b taurunum 728 x 90

Pročitajte više:

Reklame

Dr Aleksandra Simić

Aleksandra Simić je ginekolog. Rođena je i odrasla u Zemunu. Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2005.godine, a 2007. godine se zaposlila u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Naredne godine je dobila specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva. Specijalistički ispit položila je 2012. godine, a 2013. godine je postavljena na mesto šefa odeljenja postporođajne nege i terapije. Trenutno na užoj specijalizaciji iz oblasti perinatologije. Zaposlena je u ginekološkoj ordinaciji Taurunum medical u Beogradu (Zemun).

Related Articles

Back to top button