fbpx
ModaStil Života

Izbor obuće uz dugu suknju

Često smo u dilemi koji je najbolji izbor obuće uz dugu suknju. Kako da ne otežate sebi hodanje, ali i da vas dužina suknje ne proguta. Sve počinje odabirom pravog modela suknje, a onda i izborom obuće uz nju. Kada je suknja ili haljina u pitanju, važno je da dužina bude adekvatna. Mnoge žene greše jer ne obraćaju pažnju na dužinu i gotovo nikada ne skraćuju suknje koje nisu adekvatne dužine iako to redovno rade sa pantalonama. Suknja, odnosno haljina nikada ne treba da dodiruje tlo navode u italijanskom modnom časopisu Amica.

Najbolji izbor obuće uz dugu suknju

Duga suknja, posebno ako je plisirana oduvek je predstavljala odraz ženstvenosti. Visoke potpetice uz plisiranu suknju su vrhunac privlačnosti, posebno ako ih kombinujete uz dekoltiranu bluzu. Kontrasti jakih boja su ovde poželjni, čak i kada se radi o cipelama. Uz ovakve suknje se dobro kombinuju i čizme, ali pripazite da ne nosite široke, već se opredelite za neke koje potpuno uz nogu koje vam vizuelno neće skratiti figuru. Šire i glomaznije čizme ostavite za kratke šortseve i suknje.

demetra 29

Nemojte se ustručavati da vaš izbor obuće uz dugu suknju budu mokasine ili patike. Sve se može veoma lepo uklopiti.

Ravne sandale sa kaišićima ili espadrile sa velikom mašnom, sve se ovo uklapa uz dugu suknju. Za hladnije dane gore obavezno birajte kraću kožnu ili jaknu od teksasa. Mokasine koje us potpuno ravne, ali i trenutno popularne sa većom platformom su odličan izbor uz suknju. Obavezno povedite računa o tome kako se uklapa sve uz vaš stil, a ne da razmišljate kako ćete da se saplete ili da izgleda kao da ste odenuli džak u koji ste upali.

Objavljen: 24. oktobar 2022. godine, ažuriran: 7. novembar 2022. godine

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button