fbpx
Mojih 5 minuta

Novosti: Demetra na Viberu

Često su nam čitateljke spominjale da bi volele da dobijaju obaveštenje svaki put kada na portalu imamo neki novi tekst. Iz iskustva nam se čini da je mnogo onih koji više ne reaguju na obaveštenja putem mejla, a i često takve poruke završe u neželjenoj pošti. Razmišljali smo koji bi to prigodan način mogao da bude, a da informišemo i čitatelje koji nemaju naloge na društvenim mrežama.

Demetra Viber zajednica

Među brojnim inovacijama koje planiramo da sprovedemo u 2021. godini, zaključili smo da je jedan od zgodnijih načina da vas efikasno informišemo Viber zajednica. Na taj način ćete biti informisani o svakom novom članku na portalu Demetra i moći ćete da pročitate kada vam bude zgodno.

Sa druge strane, prisustvo u zajednici vam omogućava da drugi ne vide vaš broj telefona, kao ni podatke, te stoga ne morate da brinete o ličnim informacijama.

Za sada će zajednica biti zaključana tako da samo urednici portala mogu da dele objave, kako se članovi ne bi opterećivali stalnim pristizanjem poruka. To pak ne znači da rado nećemo podeliti vašu nedoumicu ili pitanje, te ste slobodni da pošaljete poruku sa pitanjem na mejl: info@demetra.rs ili administratorima zajedice putem samog Vajbera.

Da biste pristupili zajednici na Viberu, dovoljno je da kliknete na link: https://invite.viber.com/?g2=AQA9NcZvUs7f0ky%2FUF2fOdDdNPLzc46SdqfohPExb5Q27URsjJWW3Ad2fKY3f%2FUe&lang=sr i prisupite zajednici.

viber demetra scaled

Nadamo se da nas već pratite na društvenim mrežama:

  • Instagram stranica – KLIK
  • Fejsbuk stranica – KLIK
  • Na Fejsbuku postoji i Demetra – grupa (KLIK) koja je zatvorenog tipa. Administratori odobravaju vaše pristustvo jer smatramo da je tamo mesto samo ženama, kako bi što opuštenije mogle da postavljaju pitanja. Ukoliko pak mislite da biste volele anonimno da pitate, možete nam pisati na mejl: info@demetra.rs ili na
  • YouTube kanal – KLIK. Kada je u pitanju kanal, prve objave ćete imati prilike da gledate od sledećeg meseca. No o tome više u narednom periodu.

Vaš Demetra tim,

Milena & Tamara

Reklame

Related Articles

Back to top button