fbpx
Pitajte ginekologa

Tup bol u predelu jajnika

Naša mlada čitateljka već neko vreme oseća tup bol u predelu jajnika sa jedne strane, te se obratila ginekologu.

Pitanje:

Poštovanje,

ranica na grlicu materice 2

Imam 19 godina i već nedelju i po osećam tupi bol u predelu desnog jajnika, a ponekad i kao da mi je na tom delu tela stavljen koji teg i osećam da imam više težine na toj strani nego na drugoj. Iako je bol fizički izdržvljiv ipak sam zabrinuta malo jer prvi put osećam ovakvu promenu u telu. Samo da napomenem da su mi menstruacije do sada bile sve redovne i bezbolne i da nisam imala seksualni odnos do sada. Ako može neka sugestija bila bih Vam veoma zahvalna

Hvala unapred 

Odgovor ginekologa: Tup bol u predelu jajnika

Na osnovu onog što ste mi napisali ne mogu nikakvu dijagnozu da postavim. Ti simptomi koje opisujete mogu biti ginekološkog,gastrointestinalnog ili urološkog porekla. Moj svet je da bez obzira što niste imali do sada odnos odete kod ginekologa na pregled i ultrazvuk.

Tup bol u predelu jajnika

Pozdrav.

Dr Aleksandra Simić, ginekolog

Ginekološka ordinacija “Taurunum medical”

Ostale odgovore ginekologa na pitanja čitateljki možete pročitati OVDE

Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da obezbedimo nove odgovore ginekologa na vaša pitanja!

b taurunum 728 x 90

Reklame

Dr Aleksandra Simić

Aleksandra Simić je ginekolog. Rođena je i odrasla u Zemunu. Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2005.godine, a 2007. godine se zaposlila u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Naredne godine je dobila specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva. Specijalistički ispit položila je 2012. godine, a 2013. godine je postavljena na mesto šefa odeljenja postporođajne nege i terapije. Trenutno na užoj specijalizaciji iz oblasti perinatologije. Zaposlena je u ginekološkoj ordinaciji Taurunum medical u Beogradu (Zemun).

Related Articles

Back to top button