fbpx
Pitajte ginekologa

Trudnoća posle analnog seksa?

Zabrinuta čitateljka je pitala ginekologa, da li je moguća trudnoća posle analnog seksa.

Pitanje:

Izvinjavam se na uznemiravanju, ali mislim da je moja mlađa sestra trudna. Pa, ako možete da date neki savet. Njena menstruacija kasni po nekada dve nedelje. Ima mučnine i malo se ugojila. Problem je u tome što je ona samo konzumirala analni seks. Pročitale smo da može da ostane trudna i tako. Mada su to retki slučajevi. Ako Vam nije tesko da mi odgovorite na ovaj mejl. Bila bih Vam veoma zahvalna.

Blago krvarenje na početku trudnoće

Odgovor ginekologa: Trudnoća posle analnog seksa

Trudnoća posle analnog seksa

Poštovana,
Analnim seksom ne može da se ostane u drugom stanju. Što se simptoma tiče, oni mogu poticati i od drugih uzročnika. Neka se konsultuje sa svojim lekarom koje analize bi mogla da udradi da se utvrdi uzročnih tih simptoma.

Pozdrav,

Dr Aleksandra Simić, ginekolog

Ginekološka ordinacija “Taurunum medical”

Ostale odgovore ginekologa na pitanja čitateljki možete pročitati OVDE

b taurunum 728 x 90

Reklame

Dr Aleksandra Simić

Aleksandra Simić je ginekolog. Rođena je i odrasla u Zemunu. Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2005.godine, a 2007. godine se zaposlila u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Naredne godine je dobila specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva. Specijalistički ispit položila je 2012. godine, a 2013. godine je postavljena na mesto šefa odeljenja postporođajne nege i terapije. Trenutno na užoj specijalizaciji iz oblasti perinatologije. Zaposlena je u ginekološkoj ordinaciji Taurunum medical u Beogradu (Zemun).

Related Articles

Back to top button