fbpx
AktuelnoAstrologija

Horoskop za ovu nedelju: Horoskop za poslednju nedelju aprila 22. – 28. april 2024. godine

Da li su vam zvezde naklonjene ove nedelje? Ovo je horoskop za poslednju nedelju aprila. Ukoliko imate neka nedovršena posla setite se da i dalje traje Retrogradni Merkur, ali se završava 25. aprila. Doduše, proći će još dve nedelje u njegovom stajanju dok ne bude opet krenuo pravo napred. Zapitajte se da li ste nešto naučili tokom protekle tri nedelje i kako to možete da primenite sada.

Počela je sezona bikova! Pun mesec u Škorpiji u utorak će vam pomoći da rizikujete u vezi sa nepoznatim, a verujte, to vam je veoma potrebno. Ovo je nedelja kada imate moćnu priliku za isceljenje koja vam inspiriše da se oslobodite prošlosti na veliki način.

Horoskop za poslednju nedelju aprila

OVAN

Imajte poverenja, ovnovi! Pun mesec će od utorka biti u vašoj zoni intime i želeće da rizikujete i bavite se neizvesnošću. Retrogradni Merkur u vašem znaku se završava u četvrtak, pa se jasna komunikacija i uspešno razmišljanje vraćaju da primenite ono što ste naučili. Nedeljna konjukcija Neptuna i Marsa daje vam mogućnost zatvaranja gde god vam zatreba.

BIK

Srećan rođendan, bikovi! Pun mesec će od utorka biti u vašoj romantičnoj zoni i želi da vas pozove u novu ljubav i produbljivanje veze. Kada se završi retrogradni hod Merkura, malo po malo, opet ćete živeti u sadašnjosti, a ne u prošlosti. Okupite se sa najbližim prijateljima koji podržavaju jedni druge tokom nedeljne konjukcije Mars-Neptun.

BLIZANCI – horoskop za ovu nedelju:

Polako pre nego što ubrzate, blizanci! Ovog utorka će biti osvetljena vaša zona blagostanja. Razmišljaje o malim ciljevima koji se zbrajaju, a ne o jednom velikom. Kada se završi retrogradni Merkur, biće vam lakše da popravite potencijalne loše komunikacije i odnose sa prijateljima. Konjukcija Mars-Neptun će vas inspirisati da sagledate kreativnije svoju karijeru i preduzmete akciju gde to bude potrebno.

rodjeni dana u mesecu
Photo by Farzad Mohsenvand on Unsplash

RAK

Veoma ste sada vredni, rakovi! U utorak će vam pun Mesec u škorpiji pomoći da vidite da ste vredni i ljubavi, radosti i pripadnost! Zato se tako i ponašajte. Kada se završi retro Merkur, moći ćete da uzmete i poslovni zamah koji vam je nedostajao. Istražite nepoznato i zabavite se jer vas na to motiviše nedeljna konjukcija Neptuna i Marsa.

Horoskop: LAV

Ko je vaša porodica, lavovi? Pun Mesec od utroka će vam pomoći da volite svoj dom i porodicu. U četvrtak ćete sa završetkom retrogradnog merkura imati zadatak da obavite praktično ono o čemu ste do sada učili apstraktno. A ova nedelja će kod vas biti u znaku intime i radoznalosti kada su seksualne želje u pitanju.

DEVICA

Sada je vreme da govorite, device! Pun Mesec je u vašoj zoni komunikacijekoja vam pomaže da korisite reči, pažljivo slušate i počnete dijalog gde vam je potrebno. Kada prođe u četvrtak retrogradni Merkur, biće vam lakše da vidite kome možete verovati da produbite odnose. Nova romantična priča i buđenje hemije pod uticajem konjukcije Neptuna i Marsa kod vas će se dogoditi ove nedelje.

Horoskop: VAGA
Vreme je da svoje vrednosti pretvorite u delo, vage! Pun Mesec će u utorak otvoriti nove finansijske mogućnosti, a nakon četvrtka, kada se završi retrogradni Merkur ni ljubav više neće biti na bojnom polju. Nedeljna konjukcija Mars-Neptun će vas motivisati da se posvetite brizi o sebi.

horoskop za dete vaga

ŠKORPIJA – horoskop za ovu nedelju:

Počnite, škorpije! Sada je pun Mesec u vašem znaku i daje vam mogućnost da u utorak preispitate svoje izbore i ponašate se u skladu sa istinom. Nakon što se završi u četvrtak retro Merkur, preuzmite sporu, ali smislenu akciju za sebe i svoje blagostanje. Ove nedelje je vreme da podelite istinu sa nekim ko zaslužuje da je čuje.

STRELAC

Prošlost je sada iza vas, jarčevi! Pun Mesec će u utorak želite da otpustite bol i ljude iz prošlosti i da počnete da živite u sadašnjosti. Retrogradni Merkur će se završiti u četvrtak i razjasniti neke krize koje ste imali sa samopouzdanjem. Nedeljna konjukcija Marsa i Neptuna će pružiti obrazovanje i iskustvo o emocionalnoj sigurnosti.

JARAC – horoskop

Moć je u okruženju, jarčevi! Pun Mesec će uzrokovati da od utorka budete strastveni i tako i reagujete. Emovionalna stabilizacija vas, pak, čeka od četvrtka kada se retrogradni Merkur završi. dosta je bilo uznemirujućih trenutaka. Ove nedelje malo čitajte između redova i probajte sa neverbalnim jezikom da komunicirate.

VODOLIJA

Vi ste šef, vodolijo! Pun Mesec vam u utorak donosi priliku za profesionalnu putanju sa integritetom i disciplinom. Merkur u četvrtak završava svoj retrogradni hod te vam inspiriše da budete saosećajni i pametniji. Ove nedelje ćete možda preoblikovati svoj pristup finansijskoj sigurnosti kroz duhovnost.

RIBE

Sretan put, Ribe! Pun Mesec vas motiviše na lutanja, pa istražite nove prostore i proširite svoje horizonte. Završava se posle više od tri nedelje retrogradni Merkur, ša će vas od četvrtka inspirisati da primenite svoje vrednosti za veći integritet. Nedeljna konjukcija Mars-Neptun je osveženje vašeg identiteta, posebno kada su u pitanju vaše želje za novim iskustvima.

Horoskop za poslednju nedelju aprila
Horoskop za poslednju nedelju aprila –

Foto: Canva & Demetra

Saznajte više: Najsnažnije afirmacije za horoskopski znak i kako da ih koristite

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button