fbpx
Astrologija

Horoskop za dete OVAN i roditelj OVAN (21.03.-19.04.)

Verovali ili ne u astrologiju, većina makar radi razbibrige voli da pročita nekad. Šta kaže horoskop za dete OVAN, a šta kada je roditelj ovan.

Roditelj Ovan

Ovan roditelj motiviše akciju

Kao roditelj ovan, vi ste prirodni vođa. Ovan ima mnogo energije. On strastveno ostvaruje svoje interese. Svojoj deci ovan roditelj deluje inspirativno, uzbudljivo i hrabro. Deca uglavnom žene da slede svog roditelja. Jedini je problem ako deca otkriju da je roditelj ovan malo bezosećajan i ohol. 

Ovan brzo razmišlja, ali nekada mu je “jezik brži od pameti”, pa se može dogoditi da nekada izgovori ono zbog čega će se kasnije kajati. Zbog svoje malo teže naravi, deca će nekada i sama umeti da prepoznaju da vas zbog nečeg frustiraju, kao i kada i zašto se to dogodilo.

horoskop za dete ovan

Roditelj OVAN uglavnom bira aktivan stil života za svoju porodicu.

Ovan voli da decu vodi na planinarenje, da ih izaziva u sportskim igrama. Ovaj roditelj će rado učestvovati u sportskim igrama sa svojom decom, ali bi trebalo da povede računa da se ne ponaša superiorno u odnosu na decu. Deca su nekada suviše osetljiva, a normalno je da je roditelj u prvim godinama spretniji od deteta. Agresivno pokazivanje energije koju ovan ima moće da bude previše za decu.

Sa druge strane, roditelj ovan je odlična podrška detetu da uspe u svojim namerama. Ovnovi su najveći obožavaoci svoje dece i deca to znaju. Deca znaju da će roditelj ovan uvek biti njihova podrška i da ne moraju da brinu da li će pratiti sve njihove mečeve i nastupe.

Deca će uvek ceniti iskrenost ovna, čak i kada je ona surova, kao i njihovu mladalačku energiju. Ovnovi dugo mogu da ostanu mladoliki upravo zbog energije koju nose.

Važno je da se roditelj ovan potrudi da pokazuje i svoju nežniju stranu od prvog detetovog dana. Deca moraju da znaju da se mogu osloniti i emotivno na svog roditelja ovna.

Deca roditelja koji su u horoskopu ovan, nikada neće biti uskraćena za podršku, energiju i snagu da uspeju u svemu što naume.

horoskop za dete ovan

Horoskop za dete OVAN

Ovan dete je rođeni vođa

Ne bi trebalo da vas čudi ako se vaše dete rodi pre termina i to u znaku ovna. Ovnovi se uvek guraju u prve redove. Obično je i porođaj sa detetom ovnom brz, a oni su nestrpljivi da počnu da žive punim plućima.

Ovan dete poseduje kreativnu, strastvenu i nemirnu prirodu. Nekada izgleda da oni imaju više energije od druge dece i urođenu prirodnu hrabrost. Njhov stav da će prvi nešto uraditi često može da bude izazov sa one sa kojima se nadmeću, ali se neretko javlja i samoljublje. Protivnici će se teško nositi sa svim tim pozitivnim raspoloženjem ovna.

Deca ovnovi su direktno iskreni. Dobra strana toga je što će vam sve govoriti, a loša što će vas ponekad svojom iskrenošću dovesti u neprijatnu situaciju pred drugima.

Ovan je prirodno impulsivan i ima tendenciju da ne pogleda pre nego što skoči. Moraćete godinama da im skrećete pažnju da moraju da imaju malo opreza.

Roditelj ovna će morati od njegovog najranijeg uzrasta da se navikne na scene tektonskih izliva emocija. Ovaj znak ne ume da drži svoja osećanja pod kontrolom. Ali, nemojte se sekirati zbog toga. Ovan dete ne zna za neraspoloženje. Njegove epizode ljutnje prolaze brzo koliko i vatromet, a posle toga će se ponašati kao da se ništa nije dogodilo.

Deca ovnovi su sjajni u pokretanju velikih projekata, ali nisu odlučni i istrajni da ih završe. Moraćete da budete onaj ko će ih čvrsto, ali strpljivo i nežno usmeravati da ostanu na svom putu.

Za decu ovnove je veoma važno da dovoljno vežbaju. Njima je potreban sport u kome mogu da troše svoju energiju. Idealno je da to bude neki takmičarski sport. Vodite računa da dete nosi svu potrebnu opremu. Ovnovi su u velikoj žurbi i često skloni povredama zbog toga.

Pročitajte i: Horoskop za roditelja i dete

Objavljen: 5. mart 2013. godine, ažuriran: 19. jun 2023. godine

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Midas

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Back to top button