fbpx
Astrologija

Najsnažnije afirmacije za horoskopski znak i kako da ih koristite

Svaki astrološki znak, koliko god se osobe razlikovale, u osnovi ima neku mantru koja ga definiše. Izdvojili smo po jednu reč koje su osnovna karakteristika svakog horoskopskog znaka. Najsnažnije afirmacije za horoskopski znak, svaki  ponaosob. Kako da tu reč iskoristite kao pozitivnu afirmaciju za sebe i da vam pomogne da se pregrupišete i oraspoložite.

Afirmacije za horoskopski znak

Ovan

Afirmacija: JESAM

Ovan je horoskopski znak koji vlada svojom kućom i rezultat toga je njegova energija koja viče „JA“. Kada koriste izraz „Ja sam…“ to je ono što ih podseća koliko su moćni.

Ovan je prvi vatreni znak zodijaka i njemu će imponovati i činiti da se oseća bolje ako sam bude konstatovao šta on sve JESTE.

Bik

Afirmacija za horoskopski znak: IMAM

Čulna zadovoljstva, komfor, lepe i skupe stvari i osećaj udobnosti bika održavaju negovanim i zadovoljnim. Stoga ga izjave koje počinju sa „Ja imam…“ podsećaju na bogatstvo. Bik voli rutinu i male rituale koji mogu biti šolja toplog čaja uz meko ćebe i muziku. To čini da se osećaju bolje.

Blizanci

Afirmacija: UČIM

Blizanci vole da imaju različite pristupe kada nešto rade. Oni vole da su svesni toga da iznova učenešto novo i bolje se osećaju kada naglas mogu da izgovore „UČIM“ ili da znaju da imaju šta novo da zapišu dok nešto rade.

Rak

Afirmacija: OSEĆAM

Rakovi su uvek veoma emotivni. Njih najviše smiruju situacije u kojima se sećaju dobro – „Osećam se voljeno.“ „Osećam se sigurno.“ „Osećam se opušteno.“ Rakovi vole da brinu o drugima, pa često ostavljaju malo vremena za sebe.

Lav

Afirmacija za horoskopski znak: HOĆU

Lavovi su odlučni, vatreni i nekada deluju napadno, ali oni su i veoma kreativni. Podsetite se samo koliko je svetskih zvezda rođeno u znaku lava. Lavovi se najbolje osećaju kada pored svog kraljevskog prisustva u društvu mogu i da budu od koristi da nešto urade, završe, nekome pomognu, a uživaju u tome što su „zvezde“ nakon toga.

Devica

Afirmacija: ANALIZIRAM

Ponekad se svi pitaju da li je moguće da se devica toliko bavi analiziranjem svega i svačega, ali nju to smiruje. Trebala bi da malo racionalizuje vreme i da se više osloni na povezivanje sa korenima svog zemljanog znaka, te više boravi i povezuje se sa prirodom, u bašti i napolju.

afirmacije za svaki horoskopski znak
Image by Capital Dudes from Pixabay 

Vaga

Afirmacija za horoskopski znak: PARTNERSTVO

Za razliku od ovnova kojima nije problem da budu sami, vage vole da imaju partnera u svemu. Njih motiviše da imaju nekoga sa kim sve dele i to i ne kriju. Ne mora biti u pitanju emotivni partner, one vole da dele stvari i sa porodicom i bliskim prijateljima i tako se osećaju najbolje.

Škorpija

Afirmacija: ŽELIM

Ako je neko poznat po privlačnosti, onda je to škorpija. One ne slede ono što žele, već to privlače sebi. Škorpije su i oličenje seksualnosti, to im je veoma važno. Energija u svakom smislu ih pokreće i čini da se osećaju bolje.

Horoskop

Afirmacije za horoskopski znak strelac

Afirmacija: RAZUMEM

Strelčevi se često smatraju najmudrijim znakom jer su uglavnom sposobni da uvide i razumeju stvari koje drugi ne mogu. Strelac ima sjajne sposobnosti da ono što ume da vizualizuje kasnije koristi u ostvarivanju svojih ciljeva. Stoga treba da zamišljaju svoju budućnost onakvu kakvu žele jer imaju potencijala da to i ostvare.

Jarac

Afirmacija: KORISTIM

Jarac je kao tipičan predstavnik zemljanog znaka povezan sa oblicima, strukturama i objektima. Voli predmete koji za njega imaju neko značenje i želi da za svaki predmet ima neku potvrdu, svrhu i upotrebnu vrednost.

Vodolija

Afirmacija: Menjam se

Vodolija ne voli statuse koji su nedefinisani i gde se ništa novo ne dešava. Ona se menja, ide dalje i pokreće druge da isto učine. Vodolija je aktivista i često učestvuje u raznim humanitarnim akcijama, te pokreće druge da isto učine.

horoskop za dete RIBE

Afirmacije za horoskopski znak ribe

Afirmacija: VERUJEM

Horoskopski znak koji je najmističniji, samim tim je i onaj koji naginje ka snovima i podsvesnom svetu. Ribe pre spavanja obično svoj svet projektuju u mašti, to im prija i opušta ih da lakše utonu u san.

Pročitajte: Dan rođenja i karakter: Kako dan rođenja definiše vašu ličnost: Kog dana u mesecu ste rođeni?

Objavljen: 6. mart 2022. godine, ažuriran: 2. oktobar 2023. godine

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button