fbpx
Priče iz porodilišta

Miličina priča iz porodilišta

Najveća želja mi je bila da ostanem trudna. Posle par meseci u julu, na moru, to se i desilo. Mojoj sreći nigde kraja. Odlazim u dom zdravlja na kontrolu. Kažu prazan mešak i šalju me na kiretažu. Vrištala sam od tuge. Međutim, moja mama to nije prihvatila. Posle sat vremena odemo privatno kod doktorke. Doktorka mi je pustila da čujem srce. Moja beba je ipak bila tu.

Kroz devet meseci se borila uspešno i sa miomom materice. Očekivan termin porođaja 18.april. Ništa se ne dešava ni tog dana. Ostavljaju me u bolnici. Bolova nigde danima. Kažu mi 23.aprila da me u 20h prebacuju u porodilište i u 6h ujutru uključuju indukciju. Kada su me prebacili i obavili klistir, odmah su krenuli bolovi na 3 minuta. Šetala sam celu noć. U 6h me stavljaju na sto i uključuju indukciju. Tada kreću veoma jaki bolovi.

Nisam vrištala ali sam plakala i tražila carski rez. Doktorka koja mi je vodila trudnoću se tada naljutila na mene i rekla da carski ne dolazi u obzir. Hvala joj na tome. Mislila sam da nikad neću da se porodim. U 10:20h kreću naponi. Došla je doktorka, legla mi na stomak i iz 3 napona se rodila Nikolina. Meni sam izlazak bebe nije bio uopšte bolan. Imala sam jedan konac na grliću i dva spolja. Nisam verovala nikome kad su mi pričali da se sve zaboravi kad se rodi beba…

Verujte mi, kad vam ja kukavica kažem, sve se zaboravi jer rodite svog anđela. Pozdrav od mame Milice i njene Nikoline


Miličina priča
Miličina priča

Kompletan utisak: 4 zbog kontrakcija

Porođaj po redu: prvi

Porodilište: Požarevac

Broj dana u porodilištu: 5 dana 

Ocena osoblja u porodilištu (1-5): Za sve babice čista desetka, posebno za moju strinu. Za sestre iz boksa 4.

Da li ste uspeli da uspostavite dojenje u porodilištu? Savladala sam dojenje u porodilištu. 

Savet budućim mamama

Spremite se za jak bol koji se moze izdrzati. I verujte u svoje sposobnosti.

Ostale priče iz porodilišta možete pročitati OVDE!

Ukoliko želite da objavimo vašu priču iz porodilišta, pošaljite je na office@demetra.rs

 

Reklame

Related Articles

Back to top button