fbpx
Običaji i proslavePorodica

Prva bebina Nova godina

Doček Nove godine sa bebom

Ovo je prva Nova godina koju slavite u izmenjenom sastavu. Možda vam ovo nije prvo dete, ali je svakako prvi doček sa novim članom porodice. Majke su nekad umorne i ne žele da čekaju ponoć, dok su druge uzbuđene, ali i malo razočarane što se provode kod kuće.

Mi vam predlažemo kako da ovaj doček Nove godine bude zabavan i ostane u lepoj uspomeni.

Završite važnu godinu uz uspomene

Ukoliko budete imali vremena sami sa porodicom, evocirajte uspomene stečene u ovoj godini. Ovo je bila jedna od najvažnijih godina u vašem životu i ona u kojoj je vaše čedo upoznalo ovaj svet. Prelistajte radosnicu, albume sa slikama i slike u računaru. Ako imate starije dete prelistajte Kalendar prazničnih aktivnosti.

Porodična fotografija poslednjeg dana u godini

Poslednji dan ove godine je idealan za porodično slikanje. Uz pomoć selfi štapa ili tajmera na fotoaparatu, napravite vesele fotografije svih ukućana zajedno i ispratite tekuću godinu.

Lepo se obucite za doček

To što nigde ne idete ne znači da ne treba da skockani sačekate Novu godinu. Spremite svečanu toaletu za sve ukućane ako želite, a možete i otići kod frizera i komplet se našminkati. Cipele se visokim potpeticama se podrazumevaju, kao i malo šljokica.

Neka šljašti

Čak i veoma male bebe mogu da vide drečave boje. Kupite konfete, šljokice, svetlucave girlande. Neka pršti šarenilo i veselje. Nemojte se zadržavati na kićenju jelke u dve boje ili samo srernu-zlatnu, učinite dom onakvim u kakvom će beba biti najsrećnija.

Midas
1 2Next page

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Back to top button