fbpx
Običaji i proslave

Kalendar prazničnih aktivnosti

U susret novogodišnjim praznicima, spremili smo kalendar prazničnih aktivnosti za dodatno uživanje sa decom. Možda ćete u njemu pronaći neku novu ideju za zabavu, a možda će vas i samo podsetiti da je život lep i da je svaki novi dan dovoljan razlog da budete srećni. Na kraju teksta se nalazi i verzija kalendara za štampu u A4 formatu, kako bi lakše mogli da pratite dane. Srećni praznici! 

Kalendar prazničnih aktivnosti

kalendar prazničnih aktivnosti

Za ovu aktivnost, potrebni su vam samo makaze, selotejp i običan beli papir. Seckajte od papira pahulje, jelke i druge ukrase, a zatim ih lepite na prozor. Oni maštovitiji mogu da nacrtaju i oboje Sneška Belića, sanke i kućice.Obradujte drage komšije dečijom čestitkom. Nije važno koliko će sve biti vešto i precizno, važno je da se zabavite. 

13.12

 

 Možda vam danas nije sve potaman, napolju je hladno i žurite. Ipak, naučite dete da je lepo biti srećan i da osmeh ne košta ništa. Svi ćete se bolje osećati.

14.12

  

Sigurno da postoje neke knjige ili slikovnice koje odavno niste otvorili ili skupljaju prašinu na tavanu. Sada je vreme da budete humani i te knjige poklonite biblioteci, nekog školi ili svratištu. Nekome će veoma značiti. 

15.12

 

Učite decu da znaju da se zahvale i čestitaju. Praznični duh je darivanje, ali i uveseljavanje drugih. Napravite zajedno čestitku uz omiljeni crtež i novogodišnje teme.

16.12

 

 

Reklame
1 2 3 4 5 6Next page

Related Articles

Back to top button