fbpx
Urolog

Žila na penisu u erekciji

Čitalac se obratio urologu jer mu se pojavljuje žila na penisu u erekciji i nije siguran zašto se to dešava i da li je potreban pregled.

Pitanje:

Doktore,

Imam problem. Dešava mi se povremeno da, kada mi je penis u erekciji, sa gornje strane mi iskoči kao neka žila, dužine možda 3cm i ta žila boli na dodir. Kada nemam erekciju, nema je. Pojavi mi se tako na 7 dana pa je nema možda 3-4 meseca. Interesuje me vaše mišljenje? Inače imam 23 godine.

Hvala unapred!

spavanje kod zena

Odgovor urologa: Žila na penisu u erekciji

Pozdrav

Mislim da u periodu kada se ta “žila” pojavi imate infekciju. U  pitanju je limfni kanal koji se upali takođe. Trebali bi da uradite bris uretre, glansa, urinokulturu i spermokulturu kada to imate na  penisu.

Žila na penisu u erekciji

Puno pozdrava,

Dr Dimitrije Jeremić, urolog

Ostale odgovore na pitanja možete pročitati OVDE!

Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da omogućimo NOVE odgovore na pitanja urologa! 

Reklame

Dr Dimitrije Jeremić

Dr Dimitrije Jeremić rođen je u Novom Sadu 11.11.1980. godine. Medicinski Fakultet u Novom Sadu, upisao je 1999.godine. Od 2007. zposlen u Kliničkom centru Vojvodine i na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Deo specijalizacije proveo u univirzitetskoj Klinici Royal Hallamshire Hospital u Velikoj Britaniji. Doktorirao na temu karcinoma prostate u 2015. godini. Tečno govori engleski jezik. Trenutno glavni fokus u stučnoj praksi u domenu funkcionalne urologije: poremećaji mokrenja, stres inkontinencija nakon porođaja.

Related Articles

Back to top button