fbpx
Pitajte ginekologa

Nova pilula za dan posle

Čitatelj je postavio pitanje, da li je dozvoljena nova pilula za dan posle za njegovu devojku koja je prošlog meseca već pila jednu.

Pitanje:

nova pilula za dan posle

Dobar dan želim da vam postavim jedno pitanje…Moja devojka je pre mesec dana odprilike koristila pilulu za dan posle zato sto smo imali nezaštićeni odnos…počela je par dana kasnije da krvari kao da ima normalan ciklus i nije ponovo dobila…ovo je 7 dan kako nema…sinoc smo imali odnos ali je pritom zaštita pukla…šta da radimo..da li ona sme opet da iskoristi pilulu?

Hvala.

M.

Odgovor ginekologa: Nova pilula za dan posle

nova pilula za dan posle

Poštovani M,
Pilula za dan posle nije baš poželjan metod kontracepcije i ima brojne nuspojave. Moguće da će nekoliko meseci trebati da joj se ciklus vrati u normalu i posle ove jedne. Nikako ne bih savetovala uzimanje nove pilule tako brzo.

Pozdrav.

Srdačan pozdrav,

Dr Aleksandra Simić, ginekolog

Ginekološka ordinacija “Taurunum medical”

Ostale odgovore ginekologa na pitanja čitateljki možete pročitati OVDE

Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da obezbedimo nove odgovore ginekologa na vaša pitanja!

Midas

Dr Aleksandra Simić

Aleksandra Simić je ginekolog. Rođena je i odrasla u Zemunu. Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2005.godine, a 2007. godine se zaposlila u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Naredne godine je dobila specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva. Specijalistički ispit položila je 2012. godine, a 2013. godine je postavljena na mesto šefa odeljenja postporođajne nege i terapije. Trenutno na užoj specijalizaciji iz oblasti perinatologije. Zaposlena je u ginekološkoj ordinaciji Taurunum medical u Beogradu (Zemun).

Related Articles

Back to top button