fbpx
Pitajte ginekologa

Braon krvarenje na sredini ciklusa

Čitateljka se obratila ginekologu zbog toga što je imala braon krvarenje na sredini ciklusa i nije sigurna da li je to ozbiljno.

Pitanje:

Poštovana,

ginekološki problemi

Brine me nešto. Dobila sam menstruaciju dvadesetog jula i trajala je oko četiri dana, kao i obično. A uvek uredno dobijam menstruaciju. Sada, petog avgusta mi je krenulo ponovo, ali ne kao menstruacija, već braon iscedak. Imam ga i sad ali dosta manje, pa me brine, ne znam šta bi moglo biti, a odnose imam redovno, bez zaštite.

Hvala unapred!

Odgovor ginekologa: Braon krvarenje na sredini ciklusa

Poštovana,

Prema onome što ste mi napisali, to krvarenje koje se desilo 05.08. je najverovatnije bilo zbog ovulacije. Ukoliko ne planirate trudnoću, razmislite o tome da koristite neki vid kontracepcije.

Braon krvarenje na sredini ciklusa

Veliki pozdrav.

Dr Aleksandra Simić, ginekolog

Ginekološka ordinacija “Taurunum medical”

Ostale odgovore ginekologa na pitanja čitateljki možete pročitati OVDE

Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti da obezbedimo nove odgovore ginekologa na vaša pitanja!

Midas

Dr Aleksandra Simić

Aleksandra Simić je ginekolog. Rođena je i odrasla u Zemunu. Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2005.godine, a 2007. godine se zaposlila u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Naredne godine je dobila specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva. Specijalistički ispit položila je 2012. godine, a 2013. godine je postavljena na mesto šefa odeljenja postporođajne nege i terapije. Trenutno na užoj specijalizaciji iz oblasti perinatologije. Zaposlena je u ginekološkoj ordinaciji Taurunum medical u Beogradu (Zemun).

Related Articles

Back to top button