fbpx
AktuelnoDogađaji i dešavanja

Humanitarna žurka i besplatno predavanje o vantelesnoj oplodnji

Dana 2.10.2022. od 13h u organizaciji “Dečiji svet” humanitarna žurka na Splavu “Jezero”. Sav novac ide za decu iz osnovne škole „Miodrag Matić“, za decu obolele od cerebralne paralize. Očekuje Vas bogat program, za sve uzrasne kategorije, od najmlađih do najstarijih. Biće organizovan muzički program, gitara i DJ-evi. Za decu će biti različite aktivnosti: klovn, crtanje po licu, maskota i školica sporta.

Humanitarna žurka i besplatno predavanje o vantelesnoj oplodnji

Svi naši čitaoci, odnosno oni koji dođu na humanitarnu žurku, imaće priliku da slušaju besplatno predavanje o vantelesnoj oplodnji. Naša stručna saradnica, Tamara Živić, klinički embriolog će održati predavanje na temu „Kako izgleda sam postupak vantelesna oplodnja“. Tamara je pored svog naučnog rada, i veliki humanitarac, koji rado pomaže ovakvim skupovima. Tamara će takođe odgovarati na pitanja nakon predavanja.

https://www.instagram.com/p/Ci8I3qTsP4z/

U ime portala Demetra, želimo da Vas pozovemo da ispratite ovaj događaj, a takođe da uživate u predavanju naše stručne saradnice.

humanitarna žurka

Reklame

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Back to top button