fbpx
O nama

Demetrin tim

Demetra je pre svega specijalizovani portal za žene, a Demetrin tim čine urednice i stručni saradnici. Naše čitateljke su najčešće trudnice, majke ili one koje to žele da postanu, ali i tinejdžerke i devojke koje žele da se informišu o zdravlju, modi i drugim temema.

Osnovale su ga 2011. godine tri mame: Tamara Petković, Milena Kostić i Marija Đurić. Deset godina kasnije, pored drugih poslova kojima se bave: Tamara je glavna urednica, Milena urednica, a Marija se bavi novinarstvom u drugoj branši.

Demetrin tim

Urednici

Urednički tim portala Demetra od njenog osnivanja čine tri žene. Tamara Petković je preduzetnica i majka troje dece. Marija Đurić je novinar i majka dvoje dece. Milena Kostić je preduzetnica i majka petoro dece.

Tamara Petković Demetra 

 

Milena Kostić Demetra

 

Stručni saradnici

Marija Ranisav Manuela Kamikovski Olga LičinaTamara Zivic embiolog Jasenka Lazić Jovana M. Obradović Drina Dimić Dimitrije Jeremić Dr Aleksandra Simić Snezana Šundić Vardić, alergija i ja

 

 

Demetra je posvećena pružanju informativnog sadržaja visokog kvaliteta – zabavnog, ali i edukativnog i stručnog. Naši urednici i savetnici stalno ažuriraju i pregledaju članke, i činimo svaki napor kako bi korekcije stizale blagovremeno. Demetra pruža pouzdane savete stručnjaka, informacije, prostor za stvaranje prijateljstva sa drugim roditeljima i podršku u svakoj fazi razvoja vašeg deteta. Razumemo da je svaka porodica različita i tu smo da damo informacije potrebne za donošenje važnih odluka. Naš cilj je da pomognemo da steknete samopouzdanje, više uživate u roditeljstvu i da otklonimo neke krivice i brige koja dolaze sa ulogom roditelja.

Međutim, tekstovi objavljeni na Demetri su informativnog karaktera i ne mogu zameniti kontakt sa lekarom. Ukoliko imate zdravstveni problem, pravi savet i pomoć može vam pružiti samo lekar.

Kako je deo naše misije da osiguramo čitaocima pouzdane informacije, pridržavamo se strogo politike razdvajanja između uredničkog i sadržaja oglašavanja. Nikada ne dopuštamo oglašivačima da utiču na uredničke sadržaje, a sve reklame su ili jasno odvojene od uredničkog sadržaja, ili jasno označene kao „oglašavanje“ ili „od naših sponzora“.

Svako preuzimanje, kopiranje i korišćenje dela ili celog teksta, kao i fotografija sa portala Demetra je strogo zabranjeno!

 

Instagram: https://www.instagram.com/demetra.portal/

Reklame

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs
Back to top button