fbpx
O nama

O nama

O nama – Demetra je portal za žene koji se bavi temama koje zanimaju žene počev od puberteta do postmenopauze, uključujući i svakodnevnicu, zdravlje, ali i teme vezane za zatrudnjivanje, trudnoću i brigu o deci. Onlajn magazin Demetra objavljuje intervjue sa inspirativnim ženama, njihove lične priče, ali se bavi i temama ličnog razvoja, porodičnim odnosima, uređenjem doma, kreativnim projektima i kulturom.

Svako kopiranje i korišćenje sadržaja bez odobrenja autora je zabranjeno.

Demetra pruža pouzdane savete stručnjaka, informacije, prostor za stvaranje prijateljstva sa drugim roditeljima i podršku u svakoj fazi razvoja vašeg deteta. Razumemo da je svaka porodica različita i tu smo da damo informacije potrebne za donošenje važnih odluka. Naš cilj je da pomognemo da steknete samopouzdanje, više uživate u roditeljstvu i da otklonimo neke krivice i brige koja dolaze sa ulogom roditelja.

Demetra stari logo - o nama

 

Demetra od osnivanja

Demetra je portal za žene osnovan 2011. godine, kao magazin koji se prevashodno bavi temama zdravlja žene, lečenja neplodnosti, zatrudnjivanja, trudnoće, bebama. Od prvog dana, na Demetri ste mogli da čitate i različite recepte i druge “lajfstajl” savete.

Prvih godina, prevashodno smo se družili na forumu u sklopu portala, ali je on vremenom postao prevaziđen. Danas svoja pitanja možete postaviti u Demetra-grupi na Fejsbuk društvenoj mreži ili našem Instagram profilu.

Demetra – o nama danas Demetra logo

Prateći naše čitateljke kroz ovu deceniju, menjali smo i prilagođavali naš  sadržaj. Nove čitateljke koje zanimaju teme vezane za roditeljstvo nam svakodnevno dolaze, zbog njih smo pokrenule i YouTube kanal gde detaljno prenosimo i lična iskustva, mimo informativnih na samom sajtu. Međutim, želele smo da ostanemo lojalni i ženama koje su sa nama od samog početka. Stoga smo pre dve godine uvele rubrike: pubertet i menopauza.

Lične priče i intervjui su sastavni deo ovog magazina, jer znamo koliko znači kada čujete i lično iskustvo na određenu temu. Članci zabavnog karaktera poput “uradi sam” projekata, uređenja doma, kao i ideje za pripremu hrane su deo Demetre od samog osnivanja. A u rubrici Pitajte stručnjaka delimo odgovore na vaše nedoumice na različite teme.

Tekstovi objavljeni na Demetri su informativnog karaktera i ne mogu zameniti kontakt sa lekarom.

Demetra je posvećena pružanju informativnog sadržaja visokog kvaliteta – zabavnog, ali i edukativnog i stručnog. Naši urednici i savetnici stalno ažuriraju i pregledaju članke, i činimo svaki napor kako bi korekcije stizale blagovremeno.

Međutim, tekstovi objavljeni na Demetri su informativnog karaktera i ne mogu zameniti kontakt sa lekarom. Ukoliko imate zdravstveni problem, pravi savet i pomoć može vam pružiti samo lekar.

Upoznajte Demetrin tim

Kao deo naše misije da osiguramo čitaocima pouzdane informacije, pridržavamo se strogo politike razdvajanja između uredničkog i sadržaja oglašavanja. Nikada ne dopuštamo oglašivačima da utiču na uredničke sadržaje, a sve reklame su ili jasno odvojene od uredničkog sadržaja, ili jasno označene kao „oglašavanje“, “u saradnji sa”, “PR tekst” ili „od naših sponzora“.

 

Reklame

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs
Back to top button