fbpx
Venčanje

Izbor burme

Kako da odaberete burme?

Razmišljajte o tome da ćete ih nositi dugi niz godina, pri izboru burme. Iz godine u godinu trendovi se menjaju, pa su periodično aktuelne burme od žutog ili belog zlata, u poslednje vreme sve češće od crnog, sa brilijantima, dijamantima, četvrtaste, iz više delova, sa radom ili rupičaste.

Burme su se ranije pravile i prodavale isključivo od žutog zlata, u obliku pravilnog kruga, uglavnom bez ugraviranog rada i svakako bez dragog kamenja. Priznaćete, kao takve, nikada nisu ni izašle iz mode, a predstavljaju i svoju simboliku, beskonačan krug ljubavi i poverenja, savršen u svojoj jednostavnosti.

Mladenci se najčešće odlučuju za burme od istog materijala, najčešće zlatne. Ipak, nije redak slučaj ni kada malda i mladoženja odaberu potpuno različit model, materijal i stil venčanog prstena.

Pri izboru venčanog prstenja, savetujemo da ne eksperimentišete previše i ne podležete modnim trendovima. To što je aktuelno ove sezone, ne znači da će vam se dopadati i moći da se kupi i naredne. Za deset godina, možda ćete shvatiti da vaš prsten ne liči na burmu i da je možda previše upadljiv.

izbor burme

Save

Više:

Reklame

Related Articles

Back to top button