fbpx
Mojih 5 minuta

Druženje SUPER 3 PLUS

Prvo druženje pod nazivom „Super 3 plus“ organizovala je Novosađanka Milena Kostić uz pomoć  nekoliko mama iz Beograda. Okupljanje je održano u igraonici „Liberte“ 10. novembra 2018. godine.

Ljubica Bildi, Marija Hudolin, Sonja Kapetanović i Jasmina Radivojša
Ljubica Bildi, Marija Hudolin, Sonja Kapetanović i Jasmina Radivojša

Druženje za mame koje imaju troje i više dece

Milena je jedan od osnivača portala Demetra, stalni stručni saradnik, a u poslednje vreme je najpre prepoznaju kao nekoga ko stoji iza bloga „Mama iz magareće klupe“. Osim što je veoma aktivna na mnogim poljima, o čemu je pričala u rubrici Zaposlena mama, Milena je i mama petoro dece.

Kako si došla na ideju da organizuješ ovo druženje?

Skoro sam bila na jednom sličnom druženju u Beogradu i imala priliku da upoznam dve mame, od kojih jedna ima troje, a druga četvoro dece. Imala sam priliku da vidim sebe u ogledalu, gledajući njih dve kako se postavljaju prema svojoj deci. Daleko od toga da smo mi iste, niti su nam deca ista. Čak ih nemamo ni isti broj. Ali u jednom smo sve iste – sve imamo velike porodice, sa troje i više dece. Mi se prepoznajemo. Imamo iste nedoumice, izazove, ista pitanja koja nam postavljaju, i uopšte, naš porodični i dnevni ritam je specifičan. Ideja o ovome sazreva već mesecima, ali je bilo potrebno da se kockice poklope kako treba.

Milica Čalija, Tamara Petković i Milena Kostić
Milica Čalija, Tamara Petković i Milena Kostić
Nataša, Ivana Šobot i Tamara Kulezić
Nataša Karavdija, Ivana Šobot i Tamara Kulezić

Da li će biti još ovakvih druženja?

Ova druženja započinju okupljanjem u Beogradu, ali u planu su okupljanja i u drugim gradovima. Već 08. 12. 2018. godine održano je i druženje u Novom Sadu. Nažalost, broj mesta je uvek ograničen, pa je potrebno unapred prijavljivanje za ovaj tip druženja.

DSC 08063868

DSC 08853947

Kakva je bila atmosfera na beogradskom druženju?

Slike govore više od reči. Retke su one na kojima se pozira. Stekla sam utisak, da smo pričale još dva dana, ne bismo stigle do svih tema. Za mene, definicija dobrog druženja.

Super 3 plus
Mame na druženju “Super 3+”

HvalaLjubici Bildi koja je pomogla oko lokacije, obzirom da Beograd nije moja baza. Irena i ostatak ekipe iz „Liberte“ su bez problema zabeležili datum i povezali me sa Kuća dobrih ukusa čije prelepe đakonije su bile čist hedonizam.

DSC 08473909

O daljim planovima i najavama druženja „Super 3 plus“ bićete obavešteni na portalu, kako biste imale vremena da se prijavite.

Poklončići: Mama iz magareće klupe, Malus Olev i TMV kids
Poklončići: Mama iz magareće klupe, Malus Olev i TMV kids

Autor teksta: Tamara Petković

Photo: Ivan Kulezić

{loadmodule mod_banners,Banner google u članku}

Reklame

Related Articles

Back to top button