fbpx
AktuelnoAstrologija

Horoskop za dete BLIZANCI i roditelj BLIZANCI (21.05. – 21.06.)

Verovali ili ne u astrologiju, većina makar radi razbibrige voli da pročita nekad. Šta kaže horoskop za dete BLIZANCI, a šta kada je roditelj znak blizanci.

Roditelj BLIZANCI

Blizanac je vrstan u komunikaciji

horoskop blizanci

Roditelj blizanac je glavni zabavljač u domu. U kući blizanaca nikada neće nedostajati smeha i zabave. Blizanac će voleti da dete izazove intelektualno, pa će forsirati društvene igre sa decom.

Blizanci puno polažu na komunikaciju. Njima ne manjka razgovora, bilo da je to o nekim zajedničkim temama ili rasprava po određenom pitanju. Roditelj blizanac će često decu voditi da u bioskop, zajedno će gledati dokumentarne emisije, a ritual čitanja pred spavanje se podrazumeva. Kod dece će razviti oštroumnost, znatiželju i samouverenost.

Dobra komunikacija je jedna od prednosti blizanca roditelja. Blizanac ima tendenciju da racionalizuje svoje emocije, uzimajući ih i uklapajući ih kroz logiku i čak i svoje intimne veze. Deca će biti sigurna kako se osećate i koliko ih volite. Budite iskreni i potrudite se da ih umirite kada to bude potrebno.

Deca će uživati u zabavi uz roditelja blizanca. Njihov um je živ i mio. Ukus im se često menja, ali će deca to prihvatiti kao podsticaj i biće im uzbudljivo.

Blizanac roditelj treba da se potrudi da deci pruži stabilnu osnovu. Deci su važni kontinuitet i rutina. Oni vole da imaju redovne rituale, porodične obroke, rutinu pre spavanja i vreme za domaće zadatke. Roditelj blizanac bi zabavu i spontanost trebalo da ostvaruje sa decom na drugim poljima sa boljim učinkom.

horoskop za dete blizanci

Horoskop za dete BLIZANCI

Dete blizanac je oštroumno i brzo

Dete blizanac će vas živo i veselo gledati od najranijeg uzrasta i vama će biti jasno da se vrlo brzo već svašta odvija u njegovoj glavi. Moguće je da će rano početi da priča, jer to je blizanac i zabava mu je urođena.

Blizanac dete je uglavnom veoma komunikativno, šarmantno i socijalno. Ova deca nemaju problem da u vrtiću nađu drugare i stalno će iz škole dovoditi gomilu dece.

Postoje i deca blizanci koja nisu bučna. Oni su oštroumni, znatiželjni i mentalno se bave svetom oko sebe. Pobrinite se da dete uvek okružite knjigama, društvenim igrama i zagonetkama kako bi se razvijalo dalje i uživalo u proširivanju svojih znanja i izvršavanju zadataka.

Blizanac dete uvek voli nešto novo i ima tendenciju da prelazi sa jedne aktivnosti u drugu u minutu. Čim savlada jedan izazov prelazi na drugi. Stvari mogu brzo da im dosade, a raspoloženje da se promeni u trenu.

Neodlučnost i često menjanje mišljenja je odlika dece u znaku blizanaca. Sa druge strane, njihova prilagodljivost je vrlina. Deca blizanci više vole raznolikost i mogu površno pristupati svemu, ali roditelj može da im pomogne u tome da razviju područja svoga interesovanja.

Dete blizanac će nadmašiti sve kada su u pitanju moždani napori, kao što su čitanje, pisanje i rasprava, kao i u stvarima koje zahtevaju spretnost. Na primer, sviranje klavira. Zbog različitih interesovanja i svestranosti, deca blizanci imaju puno prijatelja i često su u središtu interesovanja. 

Pročitajte i: Horoskop za roditelja i dete

Objavljen: 13. mart 2012. godine, ažuriran: 14. jul 2023. godine

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Reklame

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Pogledajte:
Close
Back to top button