fbpx
Običaji i proslave

8 predloga za vas: Šta kupiti za Dan zaljubljenih

8 predloga za vas: Šta kupiti za Dan zaljubljenih

 Neki poštuju i proslavljaju ovaj dan, neki ga preskaču. No, gotovo da nema osobe koja se bar jedne godine nije pitala šta kupiti za Dan zaljubljenih voljenoj osobi. Pripremili smo nekoliko predloga, različitog cenovnog ranga, pa vam se možda neki i svidi ili pak dobijete inspiraciju da kupite nešto slično.

Šta kupiti za Dan zaljubljenih?

Dileme oko izbora poklona su češće od onih kada tačno znate šta želite i možete da kupite. Kada se radi o Danu zaljubljenih, lepa čokolada, bombonjera ili pak personalizovana čokolada su uvek lep izbor, kao i cveće za žene. Ukoliko želite neki drugačiji predlog, možda vam se dopadne nešto sa naše liste.

1.      Print sa ljubavnom porukom

Postoji mnoštvo printova sa ljubavnom tematikom koje već možete kupiti uramljene ili odvojeno kupiti print, a odvojeno ram. Možda možete da poručite i neki personalizovani print koji će nositi samo vama poznatu poruku.

2.      Mirišljava sveća

Možete kupiti mirišljavu sveću sa porukom ili nekim posebnim mirisom. Postoje i  sveće koje nisu štetne i prave se u šoljama koje kasnije možete koristiti.

sta kupiti za dan zaljubljenih 5
Šta kupiti za Dan zaljubljenih?

3.      Džezva ili lončić sa ljubavnom temom

Možda ćete želeti da voljenoj osobi poželite da svako jutro kada kuva kafu ili čaj pomisli prvo na vas. Postoji nekoliko proizvođača posuđa sa temom ljubav. Kao alternativu možete kupiti šolju sa ljubavnom porukom.

sta kupiti za dan zaljubljenih 1
4.      Vaučer za masažu

Voljenoj osobi možete kupiti vaučer za masažu ili dan u spa centru.

sta kupiti za dan zaljubljenih 4
5.      Pidžama

Neka fina pidžama je uvek dobar poklon za oba pola. Bilo da birate svilenu, pamučnu ili flanelsku. Obzirom da se radi o Danu zaljubljenih, možda da ipak ima crvene tonove ili bude u potpunosti crvene boje.

6.      Ćebe

Možda vam se nije do sada činilo kao dovoljno atraktivan poklon, ali neko manje ćebe za dnevni boravak je uvek dobrodošao poklon. Svakom će prijati da ima udobno ćebe kojim će moći da se pokrije tokom popodnevne dremke ili kada čita knjigu i bindžuje seriju.

sta kupiti za dan zaljubljenih 3
Šta kupiti za Dan zaljubljenih?
7.      Aparat za kafu

Ukoliko imate veći budžet za poklon za Dan zaljubljenih, možda da razmislite o nekom aparatu za kafu. Sami znate da li bi odgovarajući bio za espreso, filter kafu ili veoma popularni sa kapsulama, gde naknadno mogu da se biraju vrste kafe.

8.      Čaše za šampanjac

Elegantne čaše za šampanjac su sve samo ne običan i očekivan poklon, a mala je verovatnoća da se nekome neće dopasti.

sta kupiti za dan zaljubljenih 2
Šta kupiti za Dan zaljubljenih?

Photo by Ylanite Koppens, Karina Zhukovskaya, Rachel Clairealleksana from Pexels

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button