fbpx
ModaStil Života

Izbor pantalona: Vratile su se zvoncare na velika vrata

Povratak lepršavih pantalona koje vizuelno produžuju nogu je bio neophodan i zvoncare su se vratile u ormane. Poznate ličnosti su ovaj trend rado prihvatile. Na zvoncare se uvek gleda sa izvesnom dozom nostalgije i uvek kada se vrate u modu nekako im se radujemo.

Zvoncare će zauvek asocirati na hipi kulturu, ali su bile veoma popularne i početkom 2000-ih godina. Sada 2023. godine, ponovo ih viđamo sve češće. Ivice su sve duže, ima potpuno širokih pantalona, a ogromna paleta boja omogućava da svaka žena nađe odgovarajući model. Bez obzira da li preferirate modele poput Viktorije Bekam, Kejt Mos ili Dženifer Lopez, svako može naći adekvatne pantalone koje će mu savršeno pristajati.

pantalone

Zvoncare i široke pantalone 2022. godine

Ponekad je razumevanje mode teško i ne treba pratiti trendove po svaku cenu. Građenje stila upravo i znači da birate i prilagođavate trendove onome što vama prija i pristaje vašoj figuri. Međutim, kada je ovaj tip pantalona u pitanju, njihova udobnost i moguće uklapanje uz razne ležerne, ali i elegantne odevne kombinacije im idu u prilog. Široke pantalone i zvoncare se mogu naći u različitim bojama, a varira i njihova dužina i širina.

Najčešće se u 2022. godini viđaju potpuno široke nogavice, sa linijom napred. Proizvode se u svim mogućim bojama i materijalima, a leto će obeležiti lanene i teksas pantalone. Neće biti neuobičajeni ni cvetni ili životinjski printovi.

Kako Viktorija Bekam nosi zvoncare?

Viktorija Bekam je neko ko često diktira modu, a možemo reći da je uglavnom obučena bez greške. Ona se, kako deluje, nikada nije ni odricala pantalona koje se šire. Imajući u vidu da je visoka 163 centimetra, vizuleno produženje nogu pomoću njih joj je uvek dobrodošlo. VIktorija nosi najrazličije modele zvoncara i širokih pantalona uz džempere i sakoe, u poslovnim izdanjima.

Viktorija Bekam – Pinterest

Kako možete da kombinujete zvoncare?

Široke pantalone nisu samo za nošenje uz visoke potpetice i za svečane prilike. Možete ih uklapati uz patike i ležeran duks ili majicu i sako. Za jutarnje sastanke birajte materijale poput lana i pamuka, a za ležernu opciju teksas. Možete obući i elegantniju majicu sa dekolteom i sandale sa platformom uz letnji ceger i šešir. Izbor je vaš.

Bela majica i košulja su nešto što se uklapa uz sve trendove i uvek lepo izgleda, pa i u kombinaciji sa bilo kojim od ovih pantalona.

izbor pantalona
Photo by Ahmed Carter on Unsplash
Dženifer Lopez obožava da nosi zvoncare

Dženifer je gotovo iste visine kao VIktorija Bekam, ali ima desetak kilograma više. Njenoj figuri zvoncare itekako pristaju, posebno jer ih najčešće nosi uz visoke potpetice, neretko i sa platformom i izgleda više i vitkije u njima. Do sada smo je viđali više puta u kombinezonima sa nogavicama koje se šire, u pantalonama, ali i džinsu.

Dženifer Lopez – Pinterest

Kejt Mos nosi zvoncare iako je veoma vitka, ali i ima visinu od 170 centimetara. Rekli bismo da joj savršeno pristaju kako god da ih ukombinuje. Na njoj smo, ipak najčešće viđali zvonaste farmerke uz pamučnu majicu i neformalnu garderobu.

Kejt Mos – Pinterest

3 razloga zašto su zvoncare dobar izbor

Ukoliko ne volite slepo da pratite trendove i ne zanima vas to što ih nose holivudske zvezde, možda ipak treba da razmislite o njima ovog proleća i leta iz nekoliko razloga:

  1. Ove pantalone odgovaraju svakoj građi tela – kruškastom, obliku jabuke ili pravougaonom. Dodaju vam centimetre i kamufliraju butine i kukove. Svi izgledaju vitkije u njima.
  2. Odličan su izbor za večernji izlazak, ali i posao, kao i neobaveznu odevnu kombinaciju. Uvek možete da ih uklopite uz različite stilove.
  3. Poslednje i ništa manje bitno – udobne su. Ove pantalone ne stežu, ne usecaju se, nisu od kože i omogućavaju da se osećate prijatno i nesputano.

Objavljen: 23. maj 2022. godine, ažuriran: 26. april 2023. godine

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button