fbpx
Bebi kolica

Cam Minuetto kolica

Za recenziju o ovom modelu kolica sam primila nekoliko mejlova, ali tek sad sam uspela da ih isprobam da mogu da detaljno iznesem svoje mišljenje. Nadam se da neki još uvek nisu kupili (ili jesu) pa će im značiti da pročitaju iskustvo sa Cam Minuetto.

Oni koji su odlučili da bebu voze u Cam Minuetto kolicima uopšte nisu pogrešili!

U poslednje vreme imam utisak da se iznova vraćam na Cam kolica kao da druga ne postoje. Zapravo, ovi tekstovi nisu sponzorisani, već se rukovodim brojem pristiglih mejlova sa pitanjima o određenom modelu kolica i primećujem da se i na ulicama najčešće mogu videti Cam modeli. Razlog je vrlo jednostavan, nemaju preteranih mana, cena je prosečna kada su kolica u pitanju i dopadljivog su izgleda, pa se većini ili dopadnu ili budu ravnoddušni. Ne znam nikoga ko je konstatovao da su bilo koja Cam kolica ružna.

Cam Minuetto kolica

Iskustva sa Cam kolicima

Ono što moram da istaknem, kada su Cam kolica u pitanju, pored nekih drugih proizvođača (Peg Perego, Inglesina,…) i na njih možete da računate da se neće raspasti brzo i da ih bez problema može koristiti minimum troje dece. Ovo napominjem jer se budući roditelji često pitaju zašto da ne kupe trostruko jeftinija kolica. Neću sada pisati o kvalitetu plastike, proverenim i udobnim materijalima i slično, ali moram da napomenem da se neretko dešava da na takvim kolicima pukne osovina ili otpadne točak, a da servis nije obezbeđen, pa dolazite u situaciju da se mora uložiti u nova kolica.

cam minuetto kolica 3

Izgled Cam Minuetto kolica

Materijal ovih kolica je sličan kao i kod većine Cam modela. Trenutno se ove sezone prodaju samo krem i teget verzija kolica, a prošle godine su modeli imali deo sa prugicama u dezenu.

Ručke na spojene i podesive po visini. Lako se menja položaj uz pomoć pritiskanja dugmića sa strane.

{loadmodule mod_banners,Banner google u članku}

Točkovi nisu dupli što je uvek prednost za lakše manevrisanje i prosečne veličine za gradsku vožnju. Ne možete računati da će se dobro pokazati na pesku, kamenju ili planinskim terenima. Prednji točkovi imaju mogućnost zaključavanja (mada ja ovu opciju nikada nisam koristila) i kočnicu.

cam minuetto kolica 2

Sedište ima mogućnost okretanja tako da beba gleda u mamu i ono što je važno napomenuti, za razliku od nekih sličnih kolica, ova imaju mogućnost da se i tada postavi prečaga. Ovo napominjem jer je ona meni uvek zgodan dodatak već i kod bebe sa tri ili četiri meseca, jer prosto obožavaju da dignu nožice dok leže preko nje. Inače, prečaga se može i skinuti ili pomeriti samo jedna strana da dete lakše može da izađe iz kolcia kada je veće.

Sedište je dodatno ojačano, ima 4 položaja naslona od skroz ležećeg do sedećeg položaja. Zakopčavanje je sa 5 kaiševa. Držač za noge se podešava tako da beba može udobno da leži, a kada je malo starija sve što treba da uradite je da ga spustite, kako bi mogla da osloni noge na donju plastičnu platformu.

Sklapanje Cam Minuetto kolica

I ovaj model ima sistem sklapanja u kišobran tako da zauzimaju veoma malo prostora sklopljena u domu i staju u gotovo svaki gepek. Kolica samostalno mogu da stoje kada su sklopljena.

Dimenzije Minuetto kolica

Dimenzije otvorenih kolica: 57 x 95 x 107 cm

Dimenzije zatvorenih kolica: 39 x 32 x 93 cm

Težina rama sa sedištem: 10.7 kg

Koliko koštaju Cam Minuetto kolica?

Cena ovih kolica varira od oko 215 do 240 evra. U cenu ulaze samo kolica bez torbe, autosedišta i slično.

Dodaci uz Cam Minuetto kolica

Uz kolica dobijate samo muf za noge, prekrivač za kišu, kao i korpu koja se nalazi ispod kolica. Moguće je da dokupite kompatibilno autosedište, torbu za bebine stvari i suncobran.

888020 664 03

Rezime

Prednosti Minuetto kolica

– moderna kolica lepog dizajna

– pristupačna cena u odnosu na kvalitet

– jedna kolica od rođenja do navršene tri godine

– lako upravljanje

– dobija se muf za noge i pokrivač za kišu

– ručke podesive po visini

 Mane Cam Minuetto kolica

– točkovi su za gradsku vožnju

– mali izbor boja i dezena

– uz kolica se ne dobija torba za stvari

 

Sledeća recenzija biće o Graco Evo kolicima koja su jedno vreme bila popuni hit, a u međuvremenu se u prodaji našla i modernizovana verzija. Biće predočene prednosti i mane da li je bolje da se odlučite za ova kolica, Graco Evo ili Chicco Urban.

Tamara Petkovi 1

Save

Save

Save

Reklame

Related Articles

Back to top button