fbpx
Astrologija

Horoskop za dete STRELAC i roditelj STREČAC (22.11. – 21.12.)

Verovali ili ne u astrologiju, većina makar radi razbibrige voli da pročita nekad. Šta kaže horoskop za dete STRELAC, a šta kada je roditelj strelac.

Roditelj Strelac

Strelac je uvek veseo i otpimističan

Roditelj strelac je topao prema prema deci. Ona žive sa optimizmom koji im prenosi i u dobrom raspoloženju. Strelac ih uči svojim primerom da istražuju uzbudljiv svet oko njih.

Roditelj strelac je avanturista u srcu i vodi decu kroz život sa istom radoznalošću i željom da što bolje upoznaju svet koji ih okružuje.

Sloboda je strelcu veoma važna, pa će biti veoma popustljiv po pitanju dozvoljavanja detetu da bude samostalno i odlazi gde želi. Vaši izbori i težnje se uglavnom odnose na pronalaženje istine i spoznaju kroz lično iskustvo, pa će i granice biti pomerane u tom smeru. Želite da deca otkriju svet i donesu vlastite zaključke na osnovu onoga što pronađu.

Putovanja, prava i usputna, pa čak i ona kratka, svakodnevna su odličan način da decu uputite i u običaje koji se razlikuju od vaših. Oni će moći da otkriju veze koje možda na prvi pogled nisu uobičajene.

Vama je jasno da obrazovanje i iskustvo možete da postignete na mnogo načina, a ne samo kroz tradicionalno školovanje, pa ćete prenositi svoje znanje i ideje na decu koliko god to bude moguće. Budite uvereni da vaša potraga za širom slikom ne dovodi do samopravednog ponašanja. Vaša deca će biti inspirisana otvorenim umom, a ne verovanjem da vi znate već sve odgovore.

horoskop za dete strelac

Horoskop za dete STRELAC

Pustolov u srcu

Dete strelac je rođeni avanturista. Oni stalno žele da doživljavaju nova iskustva. Jedva čekaju da izađu napolje i da upoznaju svet i iskuse život. Ovo dete će voleti igre u dvorištu, avanture na otvorenom, igre potrage i skrivenog blaga.

Ako dete strelac počne da pravi probleme i pre nego što počne da hoda, nemojte biti iznenađeni. Ova deca vole da istražuju i granice koje roditelji postavljaju su odavno pregažene. 

Najbolje što možete da učinite za dete strelca, a u skladu sa njegovom prirodom jeste da ga podstičete da mu život bude što zabavniji i raznovrsniji. 

Strelčevi su atletski nastrojeni i višak energije će rado trošiti na različite sportske aktivnosti. Plivanje i fudbal su za njih idealni, a vikendom će im prijati duge šetnje i porodični izleti.

Mali strelčevi vole da čitaju i gledaju dokumentarne emisije, zatim da idu u muzeje, galerije i zoološke vrtove. Oni su veoma druželjubivi i imaju širok krug prijatelja. Ne očekujte da im rođendanske proslave budu svedene i skormne jer će želeti da im svi drugari dođu.

Više: ASTROLOGIJA

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Pogledajte:
Close
Back to top button