fbpx
Astrologija

Horoskop za dete ŠKORPIJA i roditelj ŠKORPIJA(23.10. – 21.11.)

Verovali ili ne u astrologiju, većina makar radi razbibrige voli da pročita nekad. Šta kaže horoskop za dete ŠKORPIJA, a šta kada je roditelj škorpija.

Roditelj Škorpija

Škorpija je tih, ali snažan roditelj

Roditelj škorpija je obično emocionalno središte u svojoj porodici – bilo da se to jasno primećuje ili ne. On je strastven, intenzivan, ali i osetljiv. Škorpije su duboko povezane sa svojom decom.

škorpija

Deca vas vide kao vrlo staložene, pa čak i tajanstvene, tako da ćete možda morati da idete protiv svoje prirode, kako bi bili otvoreni i iskreni. Ako budete uspeli da pokažete svoju ranjivost, imaćete mnogo bliži odnos sa svojom porodicom. Međutim, škorpijama je često problem da izgovore svoja osećanja, ali i da slušaju o emocijama i strahovima svoje dece sa razumevanjem.

Škoprije veoma uživaju da deci pomažu prilikom izrade domaćih zadataka vezanih za psihologiju i istoriju jer ih to i inače zanima. Uopšte vole da istražuju, pa će biti sjajni u izradi školskih projekata sa decom.

Odlična percepcija i intuicija će pomoći roditelju škorpiji da ima jedinstven uvid u dečiju motivaciju i osećanja.

Veoma je važno da se suzdržite od toga da to što razumete dece i podstaknete ih da iskažu svoja osećanja posle ne koristite protiv dece. Svaka škorpija ima tendenciju da se bori za kontrolu, manipulativno ponašanje i vlast, mada tome nema mesta kada se radi o deci. Usresredite se na otvorenost, međusobno poverenje, iskrenost i pravu ljubav. Vrlo lako možete napraviti ideal porodice u kome je puno povezanosti, osećaja sigurnosti i međusobnog uvažavanja.

horoskop za dete škorpija

Horoskop za dete ŠKORPIJA

Dete škorpija je tajanstveno

Deca škorpije su veoma strastveni, intenzivni i imaju jake želje. Imaju izraženu potrebu da se osećaju sigurno, pa stalno kontrolišu i sebe i druge. Veoma jaka emocionalna veza je jedna od njihovih potreba, ali nekada jednostavno preterano testiraju izdržljivost te veze, ne razumejući ni sami zašto to rade.

Možda će se činiti da je mala škorpija mirna, ali ona nosi mnogo toga ispod površine. Kao roditelj možda nećete znati šta sve mala škorpija čini, jer one retko otkrivaju sve. Pobrinite se da dete škorpiju naučite važnosti praštanja jer ih je veoma lako uvući u osvetoljubivo i opsesivno ponašanje.

Ukoliko puno pažnje posvetite vaspitanju škorpije da zna da oprašta i kanališe neke svoje sklonosti, svi će imati koristi od njene sposobnosti da se fokusira, volje da uradi određeni zadatak i odlučnosti koju ona nosi.

Ova deca su nekada sklona da naizmenično pokazuju suzdržanost, nežnost, opsesivnost, posvećenost, ljubav i manipulaciju. Često ćete imati utisak da dete nema osećanja ni dovoljno duboke emocije, a realnost je da vas samo neće lako pustiti u svoj svet emocija i osećanja.

Deca škorpije često od detinjstva imaju sposobnost da razumeju tuđe motive da se nepto uradi i rastu sa tajnama života. Moguće je da će pokazivati interesovanje za horor filmove od ranog detinjstva, kao i da slušaju priče pune neizvesnosti.

Više: Astrologija

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Save

Reklame

Related Articles

Pogledajte:
Close
Back to top button