fbpx
ModaStil Života

Haljina Džulije Roberts na premijeri filma predstavlja izjavu ljubavi mužu

Na premijeri svog novog filma u Londonu, haljina Džulije Roberts sve je ostavila bez daha. Ne samo zato što je ručni rad modne kuće Aleksandra Mekvina, već što je oda ljubavi njenom mužu, njihovom 20 godina dugom braku i njihovoj deci.

Džulija Roberts se na premijeri dugoočekivanog filma u kom glumi sa svojim prijateljem Džordžom Klunijem pojavila u haljini koja je personalizovana pravljena za nju i predstavlja omaž 2 decenije dugom braku sa suprugom iz kog imaju i troje dece, blizance koji će uskoro napuniti 18 godina i mlađeg sina. Glumica koja je u karijeri dobija oskara nosila je unikatnu haljinu na ovom događaju.

haljina džulije roberts
Haljina Džulije Roberts na premijeri filma

Džulija Roberts je poznata kao glumica sa besprekornom karijerom i mirnim privatnim životom poslednje dve decenije. Od kada se pojavila na televizijskim i bioskopskim ekranima, moglo bi se reći da se veoma malo promenila, a da uz sva ulepšavanja neguje sve prirodan izgled i osmeh kao glavne adute.

Haljina Džulije Roberts i Aleksandar Mekvin

Duga crna haljina, pravljena je po meri od čantili čipke sa dubokim V-izrezom i kristalnim grafitima koji simbolično predstavljaju sve ono što je ovoj glumici važno, a posvećeno je njenom suprugu. Osim vezenih reči nada, dragi i ljubav, na haljini su izvezeni i njihovi inicijali unutar srca. Zatim 2002 što predstavlja godinu kada su se venčali, kao i inicijali svo troje dece i njihove godine rođenja.

Sama izrada haljine se može videti na Instagram profilu kuće Aleksandar Mekvin. Haljina Džulije Roberts ručno je rađena od strane majstora kuće. Sastoji se od mnogo srrebrnih ukrasa, žice, konca, perli i šljokica. Glumica je preko haljine nosila i kratak blejzer od mešavine vune i svile. Uz njen blistav osmeh i, čini se, izgled bolji nego ikada, ne sumnjamo da bi joj i nešto drugo divno pristajalo. Ali ovako je definitivno sijala u svakom smislu.

Više o modi:

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button