fbpx
ModaStil Života

Begi farmerke: Kako nositi “baggy jeans”?

Begi farmerke su veoma popularne već par godina. Nekada ih je veoma teško uklopiti, a ne stoje ni svakome. Na šta treba obratiti pažnju ukoliko želite da nosite “baggy jeans”? Da li ih možete kombinovati uz jaknu od teksasa ili je bolji izbor kožna jakna?

devojka 2

Vrećaste ili begi farmerke

Ove farmerke možda nisu najlepši, ali su svakako najudobniji trend i ovog proleća. Imaju sličan kroj pantalonama širokih nogavica, ali farmerke su uvek popularnije i prihvatljiviji izbor za veći izbor žena. Nose ih i tinejdžerke i starije žene. Farmerke viđamo i na slavnim ličnostima svakodnevno, a od njih ne beže ni članovi kraljevske porodice. “Baggy” farmerke ipak nisu za svakoga i neće svima lepo stajati ako ih pažljivo ne uklopimo.

Zašto je dobro da imate široke farmerke?

Ovo je komad garderobe koji možete da nosite tokom cele godine. Obzirom da se veoma lako kombinuju, moći ćete da ih nosite često, a da svaka odevna kombinacija izgleda sasvim drugačije. Možete ih nositi uz sve vrste obuće – patike, sandale, baletanke, martinke, čizme. Možete da izgledate sjajno, a mi vam predlažemo da ih kombinujete uz običnu pamučnu majicu, crni sako ili kožnu jaknu. Možda ipak ne bi bilo dobro da kombinujete uz širu teksas jaknu, kako ne biste previše „vrećasto“ obučeno izgledali.

devojka
Photo by Manny Moreno on Unsplash

Predlozi za kombinovanje vrećastih farmerki

  • Bela majica i farmerke su uvek dobar izbor za svaki dan. Uz teksas se sjajno kombinuju i oker, kao i svetlo plava boja.
  • Uska košulja će napraviti savršen balans uz široke farmerke, a dobro će se uklopiti i kratka bomber kožna jakna.
  • Tanke letnje farmerke mogu da izgledaju veoma elegantno, pa uz dodatak blejzera i ogrlicu mogu biti veoma elegantna kombinacija.
  • Ako želite ženstveniji izgled, kombinujte ih uz par klasičnih baletanki.
  • Crni dodaci poput crne tašne, majice, blejzera daju elegantan izgled, a uklapaju se skoro uz sve, kao i bela majica.
  • Dodajte farmerkama zanimljiv kaiš. Nemojte bežati od dobrih kaiševa uz ovaj tip džinsa.

Objavljen: 18. aprila 2023. godine, ažuriran: 24. januar 2024. godine

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button