fbpx
AktuelnoAstrologijaU poverenju

Omiljena poza u seksu prema horoskopu

Astrologiju neko posmatra kao nauku, neko kao razbibrigu, a neko u nju uopšte ne veruje. U svakom slučaju, verovali ili ne, osvrnite se oko sebe i videćete da je većina parova koji su dugi niz godina zajedno zapravo astrološki kompatibilna. Gledajući tako, omiljena poza u seksu prema horoskopu možda i ima smisla.    

Astrologija vam može biti od velike pomoći da pronađete partnera koji vam je blizak i „leži“ vam, a zadovoljstvo u spavaćoj sobi je od velike važnosti da bi parovi dugotrajno opstali. Neki horoskopski znaci su po prirodi sporiji, neki su skloniji eksperimentisanju i avanturi. Ponekad se dešava da jedan znak pokrene drugi, ali važno je da oboma to prija i da ne postoje neke razlike zbog kojih se jedna strana ne oseća dovoljno prijatno.

Omiljenja poza u seksu prema horoskopskom znaku

Ovan

Ovan je veliki avanturista i vođa koji voli uzbuđenja i visok nivo adrenalina. Uzbudiće ga vođenje ljubavi na otvorenom ili na nekim mestima koja nisu klasičan krevet i spavaća soba. Ovan uvek voli da je na vrhu o kojoj god pozi da se radi. On pokazuje strast i ima tendenciju da diktira brži tempo. Ovan je uvek taj koji ima kontrolu i u tome uživa.

Bik

Bik voli da je na vrhu i ima potpunu kontrolu tokom seksa. Ali, za razliku od ovnova, bikovi vole spor i ujednačen tempo vođenja ljubavi, pa je za njih klasična misionarska poza gde se leži, a ima kontakt celim telom odličan izbor. Obavezno prelazite rukama po celom telu bika. Njemu su tada sva čula uključena, pa će uživati i u masaži mirisnim uljima, a nije zabranjena čak ni hrana u spavaćoj sobi.

Blizanci

Blizancima sve brzo dosadi, te oni preferiraju poze koje uključuju akrobacije i ne ograničavaju se na jedan prostor. Odličan izbor je poza u kojoj oba partnera stoje a uključuje jednu osoba koja stoji, a druga je naslonjena uz zid. Počnite sa vođenjem ljubavi tako, a onda prelazite na sto, stolicu, pod i gde vam se učini zanimljivim. Menjajte poze i ko će biti dominantna osoba. Omiljena poza u seksu prema horoskopu za blizance je svaka u kojoj može da vidi šta se dešava i stvari iz različitih perspektiva.

par 02

Rak

Obzirom da znamo da je rak osetljive i nežne prirode, omiljena poza u seksu prema horoskopu za ovaj znak je sve što je sporo, romantično i nežno. Za njih je vođenje ljubavi puno senzualnosti i nema potrebe za modernim i neobičnim pozama. Šta više retko kada će želeti da budu na vrhu i dominantni, već se bezbednije osećaju ispod svog partnera.

Poza u seksu prema horoskopu – Lav

Lav voli da pokazuje svoju snagu i osećaj za dramatičnost, pa njegove omiljene poze podrazumevaju stajanje. Oni vole da deluju moćno, kao i da budu viđeni, ali i da im sve svi dive. U toku seksa uživaju da im se partner divi i pokazuje mu kako je sjajan.

Devica

Devica ne voli direktan kontakt očima tokom seksa, pa je omiljena poza u seksu prema horoskopu za ovaj znak položaj kašike, gde su oba partnera okrenuta u istom pravcu. Ovaj položaj pruža dovoljno naklonosti koja im prija, a pritom im nije neprijatno.

Vaga i poza u seksu prema horoskopskom znaku

Vage su svesne deljenja, saosećajne i pune ljubavi. One žele da budu sigurne da su partneri jednaki i kada je seks u pitanju. Zato vole da preferiraju pozu 69, gde oba partnera međusobno zadovoljavaju jedno drugo.

Škorpija

Škorpija se uvek vezuje za seksualnost i čulnost. Ovaj znak voli moć i da začini stvari u seksu menjanjem položaja, mada vole i „doggy style“ pozu. Škorpije su horoskopski znak koji najviše voli da koristi seksualne igračke.

brak bez seksa
Strelac

Strelčevi vole avanturizam i fleksibilnost. Ne privlači ih ništa što je monotono i obično. Oni vole poze koje nisu svakidašnje poput one da partner stoji, a partnerka leži na boku. Sa strelčevima je se u različitim senzacijama, položajima i neobičnosti.

Poza u seksu prema horoskopu – Jarac

Idealna poza u seksu za jarca uključuje nagoveštaj skupocenosti i raskošnosti. Ovaj znak voli da mu je telo u ravnom položaju pa im je omiljena poza da oba parnera leže ravno okrenuta u istom pravcu. Jarac je još jedan od znakova koji preferira emocionalnu distancu pa mu ne prija kontakt očima. Ovako uživa u zadovoljstvu i senzualnosti.

Vodolija

Vodolija je uvek željna zadovoljstva i voli da iznenađuje i šokira pa često menja poze. Oni vole da preferiraju zahtevne poze, a jedna od njih je i kada partner leži na leđima i odiže svoje kukove u položaj mosta, a partnerka kleči ispred njega.

Ribe i poza u seksu prema horoskopskom znaku

Mistične ribe imaju svoju duhovnu stranu i nije im dovoljan samo seks, već žude za intimnošću i vezom. Žele da budu što bliže svom partneru i za njih je idealna poza kada jedan partner sedu u krilu obmotan nogama oko drugog partnera. Ovo im omogućava optimalnu intimnost i kontakt celog tela, a pruža priliku da se istovremeno ljube i imaju kontakt očima.

Poza u seksu prema horoskopu

Izvor: Well & good

Više:

Objavljen: 12. septembar 2022. godine, ažuriran: 5. jun 2023. godine

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button