Ovo nije baš onaj petominutni smuti da prospi kolač, kao što ja volim. Mada nije ni potpuno hlebast. Dovoljno je čokoladan da ga deca baš vole (kod mene 3 od 3, što je baš uspeh),  ali nije ...

Sezona je sremuša. Dok neki još ne znaju šta je sremuš ili divlji beli luk, ima onih koji uveliko uživaju u lepoti njegovog ukusa i zdravstvenim benefitima koji su brojni. Sremuš – divlji ...

Tradicionalno pravimo više vrsta keksa za novogodišnje praznike – najčešće „Cookies“, raspucance, vanilice, tutku i medenjake. Prošle godine smo počeli i sa pravljenjem keksića za ...

KOH U poslednje vreme često se jede kolač „Tri leće“ kao svojevrstan ozbiljan specijalitet. Ovo je kolač koji potiče iz Južne Amerike, a jednostavnija srpska verzija i svojevrstan ...

Tokom uskršnjeg posta, a i inače, ovaj kolač vam može poslužiti kao brzinsko rešenje za desert i nešto slatko za iznenadne goste. Važno je da nema dodataka masnoće, pa je prigodan i tokom ...

Verujte mi da sam bila ubeđena da ovaj kolač ne može da uspe kada sam ga prvi put pravila. Krenula sam potpuno skeptično, a ispalo je odlično. Ne znam zašto se nikada ne setim da ga pravim ...

Najjednostavnije šnicle od mlevenog mesa Iskrena da budem, ne znam zašto se ove šnicle zovu kineske i da li zaista imaju neke veze sa kineskom kuhinjom, tek nama su veoma često na repertoaru ...
Opširnije: Kineske šnicle

Popara Popara je od vajkada poznato jelo u Srbiji. Nekada jelo siromašnih, u poslednje vreme sve češće, veoma popularno. U našim bolnicama i vrtićima, nažalost, nikada nije izašlo iz mode u ...

Jednostavan kolač sa makom Pod naletom mode da se u poslednje vreme forsira čia seme, mak je nekako pao u drugi plan. Inače, ove dve vrste su veoma slične, obe prebogate omega 3 i omega 6 ...
Load More