fbpx
Bebi kolica

Klasična kišobran kolica – Chipolino Ergo

Chipolino Ergo kišobran kolica

Od 6 različitih modela kolica u kojima se vozilo moje troje dece, čak 2 modela su Chipolino. To dovoljno govori o tome da sam zadovoljna odnosom cene i kvaliteta koja se dobija za ova dečija kolica. Pošto često dobijam pitanja upravo vezano za kišobran kolica, evo predloga za jedan tipičan model kišobran kolica.

Moram da se ogradim u startu jer razliku od većine roditelja, nisam neko ko je pobornik kišobran kolica. Moj predlog je uglavnom kvalitetniji model 2 u 1 ili 3 u 1 kolica koja su dovoljna od početka do kraja korišćenja. Mi imamo Chipolino Etro koja su 2 u 1, a pošto nam trebaju lagana kolica za narednih par meseci i dete već hoda, odlučili smo se za Chipolino Kikki kolica. Chipolino Ergo su prilagođenija manjoj deci, za razliku od modela Kikki, u ovim možete voziti bebu već od 6 meseci.

Izgled Chipolino Ergo kolica

Chipolino Ergo su jedna od kolica sa interesantnim inovativnim dizajnom. Naime, kolica imitiraju izgled zmaja i deca nakon godinu dana ih posebno vole jer im izgledaju kao velika igračka.

chipolino ergo

Sedište je dovoljno prostrano i ima poluležeći položaj. Ova kolica su dvopoložajna, nemaju pun ležeći položaj.

Materijal je dobrog kvaliteta, veoma otporan. Dezen je zanimljiv kao što smo već spomenuli. Prodaju se u plavoj, zelenoj, crvenoj i roze boji. Ram je beli i veoma kvalitetan. Već sam pisala o tome da nisam očekivala da će tako biti otporan na grebanje i udarce. Što se prljanja tiče, nema ništa više posla nego kada imate kolica sa tamnim ramom.

Tenda je dovoljno široka i velika, a obzirom da kolica imaju samo poluležeći položaj, dovoljna je da vam neće biti potreban suncobran ni kada beba spava u kolicima.

Prečaga je sjajna stvar i kod moje dece se pokazala kao neophodna. Naime oni nisu želeli da sede kada se zakopčaju rameni pojasevi, klizili su namerno koliko god ih popustim, a bez njih su se suviše naginjali napred. Prečaga nam omogućava da se drže za nju i oslone napred, a bebe uglavnom vole da na prečagi drže nožice ili da im tu zakačite igačke. Može da se otvori. Zakopčavanje je na 5 tačaka i kaiševi preko ramena imaju sunđerasti deo da bebi bude udobnije. Deo za noge se takođe može podešavati.

Točkovi su manji i dupli, što nije idealno rešenje, ali tu svakako morate vagati i odnos cene. Dobra stvar je što se lako po potrebi mogu skinuti, ako vam bude potreban dodatni prostor.

Ručke su razdvojene, što je još jedna mana, kada je vožnja jednom rukom u pitanju, ali i uobičajena pojava kod kišobran kolica i takvog načina sklapanja.

Chipolino Ergo kiobran kolica 4

Korpa za odlaganje stvari je u istim tonovima kao i ostatak kolica. Malo je manja, ali to je očekivano obzirom na model i težinu kolica. Dovoljna je da stavite ono što vam je potrebno ili neku kesu voća, na primer.

{loadmodule mod_banners,Banner google u članku}

Dimenzije Chipolino Ergo kolica

Dimenzije otvorenih kolica: 63 x 48 x 98 cm

Dimenzije sklopljenih kolica: 106 x 28 x 26 cm

Težina kolica: 6,4 kg

Chipolino Ergo kiobran kolica 5

Cena Chipolino Ergo kolica

Cena ovih kolica kreću oko 50-55 evra zavisno od internet prodavnice. Chipolino Ergo su odlična kolica u odnosu na cenu. Daleko su kvalitetnija od svih drugih bugarskih i poljskih proizvođača u čijem se cenovnom rangu kreću. Modeli kišobran kolica koja su kvalitetnija i modernija su bar dvostruko skuplja. Ukoliko vas zanima ovaj model kolica, možete ih kupiti ovde – KLIK.

Chipolino Ergo kiobran kolica 6

Prednosti Ergo kolica

– atraktivan dizajn;

– dodatna drška za nošenje kada su sklopljena; 

– dovoljno velika tenda i kvalitetan materijal;

– prečaga na kišobran kolicima;

– način sklapanja;

– udobna, lako upravljiva kolica;

– odličan kvalitet u odnosu na cenu.

Mane Chipolino Ergo kolica

– korišćenje kolica tek od 6 meseci;

– nemaju dodatke u vidu zimske navlake, torbe i slično;

– točkovi predviđeni samo za gradsku vožnju;

– razdvojene ručke i nešto manja korpa.

Chipolino Ergo kiobran kolica 7

*Tekst je rađen u saradnji sa prodavnicom Dečiji izlog.

 

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button