fbpx
Bebi kolica

Inglesina Trilogy kolica

Po prvi put sam imala prilike da čujem iskustva i toliko pozitivnih komentara za dizajn nekih kolica kada su u pitanju Inglesina Trilogy kolica. Dopadaju se i onima koji preferiraju lagana, robusna, kišobran ili kolica na tri točka.

Ono što uvek daje ogromnu prednost nekom modelu kolica je mogućnost da beba gleda u onoga ko vozi. Okretanje sedišta je jedna od ključnih stvari koju roditelji sa pravom žele da imaju na kolicima. Ova kolica imaju tu mogućnost. Celo sedište se lako rotira, sa dva klika sa strane. S tim da postoji i opcija da kupite 3 u 1 komplet Inglesina Trilogy sa korpom i autosedištem.

Kaiševi su zakopčavaju i oko struka, a imaju i one koji idu preko ramena (postoji 3 različite visine nameštanja pojaseva u zavisnosti od uzrasta deteta). Bamper – čvrsta prečaga se lako otvara, tako da ne morate bebu izvlačiti, posebno kada je veće dete u pitanju, onda može i samo da siđe iz kolica.

Držač za noge ima dva moguća položaja. Naslon ima 3 položaja. Navlaka kolica se penje na 30 stepeni.

Korpa za odlaganje stvari je velika, ali mekana. Nosivost je 3kg. Kao i kod Cam i Neonato kolica, pristup korpi sa zadnje strane je otežan, ali sa strane ili od napred bez problema možete ubaciti i izvaditi ono što vam je potrebno.

Cena se kreće od 350 – 370 evra. 

Točkovi

Točkovi su odlični, prečnik prednjih 17.5 cm, a zadnjih 20.5 cm. Jednostruki, rotirajući napred, od kvalitetne gume. Prednji točkovi imaju mogućnost fiksiranja. Upravljivost je odlična i sa većim detetom unutra.

Oprema uz kolica

Standardniodaci uz kolica:

  •           Držač za flašicu
  •          Pokrivač za kišu
  •          Pokrivač za noge za zimu.

Pored toga možete kupiti i Inglesina korpu i autosedište, kao i torbu za bebine stvari.

Možete kupiti i adaptere za Maxi cosi autosedište.

Uz ova kolica suncobran apsolutno nije potreban, jer se nadstrešnica može spustiti potpuno. Na nadstrešnici se nalazi i mali providi prozor, a ima i rajsfešlus u slučaju da želite da ga prebacite na drugu stranu.

Dimenzije

Dimenzije rasklopljenih kolica: 56.5cm x 107cm x 83cm

Dimenzije sklopljenih kolica: 36.5cm x 97cm x 48cm

Težina: 9.7kg

Sklapanje

Inglesina Trilogy imaju čuveni Inglesina patent za sklapanje jednom rukom. Sklapaju se u kišobran, tako da mogu stati u najmanji automobil u gepek. Sa strane imaju i ručku za nošenje, a možete ih i gurati sklopljena. Veoma lako se i rasklapaju. Takođe jednom rukom.

Razlika u modelu za 2013. i 2015. godinu

Ključna mana, ako ne i jedina, koju je model ovih kolica imao kada su se pojavila su razdvojene ručke. Na novom modelu, ručke su spojene, kao na modelu Avio (ovim je model Inglesina Avio prestao da se proizvodi), a zadržan je način sklapanja kišobran. Na ovaj način je poboljšano manevrisanje, jer je to ovako moguće i jednom rukom.

Save

Save

Midas

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button