fbpx
Bebi kolica

Cam Comby Tris kolica

Ova kolica su verovatno najbolji izbor kada je u pitanju odnos cena – kvalitet. Za ovu cenu, ne postoji opcija da dobijete kompet kolica sa pratećom komplet opremom, a da budu i blizu tako dobrog kvaliteta. Naravno, imaju i neke mane, kao i svaka druga, ali u globalu su sasvim ok izbor za pristojnu cenu.

Pitala sam se kako da napišem blog o ovim kolicima, zbog preklapanja sa modelom Cam Comby Family i obzirom da su tako poznatija. Ipak, sada je već 2017. godina i budući roditelji se verovatno već bolje snalaze sa ovim nazivom, a i, ako kupuju nov model u prodavnici, ovako će ga tražiti. Kod kupovine polovnih kolica, možda ćete ih pronaći pod starim nazivom.

cam tris3

Ovaj model kolica se do 2015. godine zvao Cam Comby Family i bio je jedan od najprodavanijih u ovom delu Evrope, upravo zbog svoje cene, kvaliteta, ali i dizajna koji je sa jedne strane prihvatljiv širokim narodnim masama, odličan spoj tradicionalnih kolica i modernih gedžeta, ali i prefinjenih italijanskih linija.

O novom modelu Cam Comby Family možete pročitati OVDE!

{loadmodule mod_banners,Banner google u članku}

Cam je osmislio i specijalnu limitiranu kolekciju sa Swaroski kristalima, koja se zvala Cam Comby Elegant. Bila je veoma prodavana u periodu 2010-2014. godine, posebno crveni i roze model za devojčice i teget za dečake.

cam tris elegant

Kako izgledaju Cam Comby Tris kolica?

Na snimku možete pogledati detaljan izgled kolica sa svim karakteristikama:

Ovo su kolica koja u svom sastavu imaju sve što vam je potrebno od porodilišta, do trećeg rođendana. Svaki deo je dovoljno lep i kvalitetan, da ne morate brinuti o novim kolicima čak ni ako planirate troje dece.

Pogodna su i za one koji imaju nešto manji gepek (ako ne računamo mesece kada planirate da koristite korpu), jer se sklapaju kao kišobran i sam ram ili ram sa sportskim sedištem ne zauzimaju previše mesta.

Ukoliko imate manji gepek, možete da kombinujete i korpu korstite u kući ili šetnji, dok za odlaske automobilom koristite ram od kolica i autosedište.

Točkovi

Obzirom na točkove koji su i pozadi, ali i napred dupli, kretanje i upravljanje nije baš lako. Nisu predviđena za truckav put i za neravne terene, već samo za gradsku vožnju. Preko ravnih trotara i u tržnim centrima nećete imati problem sa kretanjem, ali na pesku ili kamenju nema svrhe ni da pokušavate. Čak i na travi je pitanje da li ćete moći bebom starom oko godinu dana da se krećete. 

cam tris2

Sportsko sedište

Sedište se može okretati tako da gledate bebu ili da ona gleda u smeru vožnje. Bilo bi idealno da postoji mogućnost promene strane dok je beba u kolicima, ali to nije moguće gotovo više ni na jednom modelu. Prilagođeno je za bebe od rođenja do tri godine. Ima prečagu ispred i veliku nadstrešnicu. U kompletu dolazi i zimski muf za sedište koji će vam uvek dobro doći tokom hladnijih meseci. 

Postavljanje i skidanje korpe, auto sedišta i sedišta

Sve se lako postavlja i skida sa rama klikom na dugme i ubacivanjem u predviđen žljeb. Sedište se montira na malo drugačiji način, ali ni to nije komplikovano. 

Korpa za kolica Cam Comby Tris

Korpe na italijanskim modelima kolica su jedne od najboljih. Uglavnom postoji mogućnost ljuljanja, kao i poluležećeg položaja, a dovoljno su prostrane da se mogu koristiti skoro do 6 meseci. Postoji i dodatak koji košta oko 25-30 evra, a koji se može koristiti za vožnju bebe u korpi u automobilu, kako bi bila potpuno bezbedna.
Pažnja!!! Nikako se ne savetuje vožnja u neadekvatnom sedištu, čak ni na kratke relacije.

Veoma je lako da korpu sa bebom u njoj postavite na ram kolica, ali i skinete po potrebi. Na primer, ako ispred kuće imate par stepenika, najlakše je da odvojeno iznesete i unesete ram za kolica, a zatim korpu kojoj je beba i obrnuto. Korpa je predviđena za dete do 10 kg telesne težine.

Više o ravnoj korpi za kolica možete pročitati OVDE!

cam tris4

Ručke

Upravljanje ovim kolicima uglavnom nije moguće, ako ne koristite obe ruke. Razdvojene ručke su uvek problem za upravljanje jednom rukom. A nema ni mogućnosti podešavanja ručki po visini.

Sklapanje kolica

Kod ovog modela, sklapanje je nemoguće jednom rukom. Prednost je što se ovaj model kolica sklapa sa sve sedištem i što se ram sklapa kao kao kišobran kolica, pa može da stane i u manji automobil. 

Korpa za odlaganje stvari

Korpa ispod kolica je prilično prostrana i lako dostupna (setite se kako je kod ovog Hauck modela). Šta god da imate namešteno (sedište, auto sedište ili korpu), do korpe možete da dođete. Mana je što nema veliku nosivost, ali za prosečne svakodnevne potrebe će vam sigurno završavati posao – ono što kupite u prodavnici, manja nabavka na pijaci + ćebence, muf ili zaštitna plastika za kišu. 

Dimenzije i težina Cam Comby Tris kolica

Sklopljen ram od kolica: 37 x 31.5 x 107 cm Težina: 7,9 kg

Sa korpom: 55.5 x 92 x 120 cm Težina: 12,4 kg

Unutrašnje dimenzije korpe: 35 x 79 x 22 cm Težina: 4,9 kg

Kolica sa sedištem: 55.5 x 91 cm x 104cm Težina: 10,2 kg

Auto sedište: 41.5 x 79 x 60 cm Težina: 3 kg  

Cena Cam Comby Tris kolica

Cena ovih kolica je sasvim prihvatljiva, posebno kada se uporedi sa kvalitetom, dodacima koje dobijete, dizajnom i opcijom da ćete sigurno moći da ih prodate nakon nekoliko godina korišćenja.

Kod nas se cena kreće nešto manje od 300 evra, odnosno oko 36.000 dinara. U ovu cenu su uključeni kolica, korpa, auto sedište, torba i drugi dodaci. 

cam tris

Dodaci uz Cam kolica

  • Prekrivač za kišu,

  • Muf za noge,

  • Torba za pelene (ima i nepromočivu podlogu za presvlačenje).

Uz kolica je naknadno moguće i kupiti:

  • dodatak za fiksiranje bebe u korpi dok je u automobilu,

  • baza za auto-sedište,

  • držač za flašicu,

  • suncobran.

 

Rezime

Prednosti Cam Comby Tris kolica

– moderan dizajn,

– kvalitna izrada i izdržljivost,

– cena,

– gumeni točkovi i prostrana korpa

– kompletno sve od rođenja do treće godine.

 

Mane Cam Comby Tris kolica

– nije moguće upravljati jednom rukom,

– ručke nisu podesive po visini,

– otežano kretanje po neravnom terenu,

– ceo komplet zauzima dosta prostora.

 

Tamara Petkovi 1

Save

Save

Save

Save

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button