fbpx
Bebi kolica

Cam Comby Family kolica

Cam combi family je još jedan all inclusive model kolica za gradsku vožnju. Ima sve što vam je potrebno za bebu od rođenja do tri godine i nema potrebe da razmišljate o kupovini nekih dodataka, tipa zaštita za kišu ili torba za pelene.

cam family 4

Ne znam šta bih navela kao manu ovih kolica zbog koje ne treba da ih kupite. Na njima ne postoji ništa što bi navelo na to, osim vašeg budžeta, možda suviše ”običnog” izgleda ili ukoliko već imate auto sedište i slično, pa vam nije potreban ceo komplet. Ali objektivnih ozbiljnih mana, kao na primer, što je slučaj kod Stokke Xplory ili Hauck Shopper kolica NEMA.

Cam Comby Family razlike u modelima

Cam je uneo velike izmene 2015. godine. Svoj najprodavaniji model ovih kolica Cam Comby Family je izmenio, a dotadašnji model kolica je promenio naziv u Cam Comby Tris. Mnogi su danas zbunjeni nazivima, jer se i cena ova dva modela razlikuje za oko 15.000 dinara.

O Cam Comby Tris kolicima, možete čitati OVDE!

{loadmodule mod_banners,Banner google u članku}

Ovaj model kolica je zapravo kombinacija Cam Comby Tris i Neonato Synchro Sport. Unapređena verzija ovih modela. 

cam family 6Izgled Cam Comby Family kolica

Stvar je ličnog ukusa koliko će vam se nešto dopasti, ipak, kod ovog modela kolica se svi slažu da je veoma lep, elegantan i prefinjen. Posebno kada se radi o krem ramu kolica, koji im daje dodatnu modernu notu. Italijanski proizvođači su mislili na svaki detalj i podjednako lepo izgledaju i kada se stavi sportsko sedište, kao i kada se se koriste u kombinaciji sa korpom ili pak auto sedištem.

Za razliku od prethodnog modela, ne postoje dupli točkovi (točkovi su slični modelu Inglesina Trilogy) i imaju odlične prednje amortizere, tako da je kretanje i po malo neravnijim terenima znatno lakše, a što je još važnije, bebi je veoma udobno.  

Ručke na kolicima su sada spojene. Razdvojene ručke su takođe bile jedna od najvećih mana na prethodnom modelu. Sada se lako može upravljati kolicima i jednom rukom kada je to potrebno.

Takođe, bitna prednost je i to što su ručke na ovom modelu podesive po visini.

cam family2

Sportsko sedište je isto kao i na ranijim modelima. Sasvim dovoljno veliko, visoko i prostrano da se može koristiti do kraja korišćenja kolica. Ima tačaka zakopčavanja i prečagu koja ima mogućnost skidanja. Ima i potpuno ležeći položaj, pa je čak i ono samo kompatibilno za uzrast od rođenja. Korpa za kolica je dovoljno prostrana i lako dostupna.

Sklapanje Cam Comby Family kolica

Još jedna veoma važna inovacija je da se na ovom modelu ram može sklapati jednom rukom. Za ovo će vam verovatno trebati malo prakse, ali nije problem kasnije. Veoma je važno da se i ovaj model sklapa kao kišobran kolica, a ne u kocku; kao i da sportsko sedište ne treba da se skida sa rama da bi se sklopila.

Na snimku možete videti kako se sklapa ovaj model.

Korpa za kolica

Korpe na italijanskim modelima kolica su jedne od najboljih. Uglavnom postoji mogućnost ljuljanja, kao i poluležećeg položaja, a dovoljno su prostrane da se mogu koristiti skoro do 6 meseci. Na dnu korpe je napravljena ventilacija. Nadstrešnica je dovoljno velika, a ručka se spušta i podiže tako da vam ne smeta dok je beba u kolicima ili da je stavite i izvadite. Postoji i dodatak koji košta oko 25-30 evra, a koji se može koristiti za vožnju bebe u korpi u automobilu, kako bi bila potpuno bezbedna.
Pažnja!!! Nikako se ne savetuje vožnja u neadekvatnom sedištu, čak ni na kratke relacije.

cam family 3

Veoma je lako da korpu sa bebom u njoj postavite na ram kolica, ali i skinete po potrebi. Na primer, ako ispred kuće imate par stepenika, najlakše je da odvojeno iznesete i unesete ram za kolica, a zatim korpu u kojoj je beba i obrnuto.

Detaljno o prednostima korpe za kolica možete pročitati OVDE!

Dimenzije Cam Comby Family kolica

Ram/sklopljen: 39 x 32 x 93 cm Težina rama: 7.8 kg

Ram sa korpom: 57 x 100 x 112 cm Težina kolica sa korpom: 12.7 kg

Unutrašnje dimenzije korpe: 35 x 79 x 22 cm Težina korpe: 4.9 kg

Kolica sa sedištem: 57 x 95 x 107 cm Težina kolica sa sedištem: 10.7 kg

Auto sedište: 44.5 x 64 x 58 cm Težina auto sedišta: 3.7 kg 

cam family 5

Cena Cam Comby Family kolica

Komplet ovih kolica se kreće između 420 i 450 evra. 

Cam Comby Family 3 u 1 – šta dobijate?

  • Kolica sa sportskim sedištem,
  • čvrsta korpa,
  • auto sedište,
  • muf za noge za sedište,
  • navlaku za kišu,
  • torbu za pelene koja ima nepromočivu podlogu za presvlačenje.

Rezime

O ovim kolicima ne bih pisala klasičan rezime, jer objektivne ozbiljne mane ne postoje. Postoje lepša, kvalitetnija, jeftinija kolica i svaka imaju neku prednost ili manu. Sve je stvar ukusa!

O tome koja su najbolja kolica za bebu, možete pročitati OVDE!

Korisnici uglavnom imaju pozitivno iskustvo sa Cam Comby Family kolicima.

Tamara Petkovi 1

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button