fbpx
Bebi kolica

Bebetto Murano kolica

Iskustva sa Bebeto Murano kolicima

Ovo su takođe kolica koja smo testirali po želji naše čitateljke. Sve ukupan utisak je da su daleko kvalitetnija od Kunert Silver kolica, ali i dosta skuplja, obzirom da oba proizvođača dolaze iz Poljske. Ova kolica su luksuznog dizajna, izrađena od veoma kvalitetnih materijala, pa ih pre treba porediti sa Stokke Xplory ili Mima Xari. U tom slučaju za daleko manje para dobijate kolica vrhunskog kvaliteta.

Ipak, i ovaj model ima dve velike mane – težina kolica i glomaznost.

Izgled Bebetto Murano kolica

Bebetto Murano su zaista kolica fenomenalnog kvaliteta, izrađena od kvalitetnog materijala. Čak proizvođač nudi mogućnost izbora boje rama. Dostupne su tri opcije: sivi ram sa belom plastikom, sivi ram sa crnom plastikom i beli ram sa crnom plastikom.

https://www.youtube.com/watch?v=OUfILjx453Q 

Materijal je vrhunskog kvaliteta, sve je perfektno šiveno, završna obrada plastike je odlična. Čak je materijal obložen slojem zaštite od UV zračenja. Postoje kožni delovi i sve kombinacije boja su lepo uklopljene.

Ručke su spojene, što je prednost. Veoma se lako upravlja kolicima, a imaju i mogućnost podešavanja o visini. Ručke su izrađene od eko kože.

bebetto murano 4Točkovi su veliki, na prednjim je poseban sistem koji omogućava da se ne rotiraju nezavisno jedan od drugog, a postoji i mogućnost blokiranja točkova kako bi se kretali pravolinijski. Imaju poseban sistem amortizera uz pomoć kojih se obezbeđuje udobnost bebi na svim terenima.

Sportsko sedište je kvalitetno i prostrano. Ima prečagu koja je takođe od visokokvalitetne eko kože. Kaiševi se zakopčavaju na 5 tačaka. Sedište se može okretati i u smeru vožnje, ali i da beba gleda u mamu. Naslon ima tri položaja. Deo za noge se takođe može regulisati.

Ravna korpa ima mogućnost pretvaranja u kolevku, a i podešavanja naslona u polusedeći. Nadstešnica je veoma velika i štiti bebu, tako da vam suncobran neće biti potreban. Koliko ćete koristiti ravnu korpu, možete pročitati OVDE!

 bebetto murano 2

Sklapanje Bebetto Murano kolica

Kolica se sklapaju tako što se sedište, kao i ravna korpa i auto sedište prvo moraju skinuti sa rama. Sklapanje je relativno lako, ali se problem javlja kada ram i sedište trebate da ostavite u gepek automobila. Oba zauzimaju dosta mesta i čak i na većim automobilima zauzimaju ceo gepek. Ako uz to trebate na put, pitanje je da li ćete moći da spakujete i kofere.

Dimenzije Bebetto kolica

Dimenzije kolica sa sportskim sedištem: 60 x 106 x 113 cm Težina: 14,3 kg

Dimenzije korpe: 36 x 79 x 19 cm Težina kolica sa korpom: 13,9 kg

Dimenzije sklopljenog rama: 60 x 88 x 32,5 cm

{loadmodule mod_banners,Banner google u članku}

Ova kolica su teža za oko 4 kg od prosečnih kolica sa sportskim sedištem što je velika mana. Kada računate da će beba već sa 8-9 meseci imati već 8-10kg i da treba da nosite torbu sa stvarima i eventualno nešto u korpi za odlaganje, onda je to ozbiljna težina.

Cena Bebetto Murano kolica

Cena kolica za 2 u 1 set je 419 evra ili oko 51.500 dinara, dok je cena 3 u 1 seta (ima i auto sedište) 479 evra ili oko 59.000 dinara. Ovo je srednja cena kolica, u odnosu na sva koja se nalaze na tržištu. Obzirom da se radi o luksuznim kolicima, koja imaju sve uključeno u set, može se reći da je cena povoljna. Ipak, kada se uzmu u obzir velike mane kolica, možda za ovaj novac možete da razmotrite modele tipa Chicco Urban, Graco Evo (ako planirate 2 u 1) ili Cam Comby Family (ako planirate 3 u 1).

bebetto murano 3

Šta se dobija uz Bebetto Murano kolica?

  • Kolica sa sportskim sedištem, 
  • Ravna korpa, 
  • Auto sedište (ukoliko se odlučite za 3 u 1), 
  • Muf za noge za sportsko sedište, 
  • Torba za bebine stvari, 
  • Držač za flašicu/čašu, 
  • Zaštitna navlaka od kiše, 
  • Zaštitna mrežica protiv insekata, 
  • Zatvorena korpa za odlaganje.

bebetto murano

Rezime

Prednosti Bebeto Murano kolica

– luksuzan dizajn i odličan kvalitet,

– podesiva drška po visini,

– veliki točkovi i dobri amortizeri,

– sve uključeno u cenu kolica.

Mane Bebeto Murano kolica

– težina kolica,

– sklapanje odvojeno od sedišta,

– komplet zauzima puno prostora.

Tamara Petkovi 1

Save

Reklame

Related Articles

Back to top button