fbpx
Astrologija

Horoskop za dete VODOLIJA i roditelj VODOLIIJA (20.01. – 18.02.)

Verovali ili ne u astrologiju, većina makar radi razbibrige voli da pročita nekad. Šta kaže horoskop za dete VODOLIJA, a šta kada je roditelj vodolija.

Roditelj Vodolija

Vodolija voli jedinstvenost

Roditelj vodolija podstiče nezavisnost i slobodu svoje dece. Uglavnom neguje nekonvencionalan život u kući koji je uglavnom ispunjen umetničkim delima dece. Stalno se bavi nekim projektima koji su uvek u toku.

vodolija

Vi smatrate da je mnogo toga normalno, kada su granice u pitanju, pa se nećete začuditi ni ako dete ofarba kosu u neku neobičnu boju ili neguje neki neuobičajen stil odevanja. Pre svega, smatrate da je istraživanje detetove ličnosti i njegovo upoznavanje sa sobom ono što mladi rade. Imate dovoljno odanosti i stabilnosti za svoju porodicu i vi ste im jak temelj i oslonac.

Vi niste vezani za tradicionalnu ulogu u porodici i zadovoljni ste time da imate izvesnu dozu slobode. Imate širok krug prijatelja i poznanika, pa će deca naučiti da budu otvorena i znatiželjna da komuniciraju sa ljudima iz svih životnih sfera.

Roditelj vodolija podstiče decu da osmisli kreativna rešenja za svoje probleme. Pravi je primer detetu kako se razmišlja o budućnosti i ne ostaje zaglavljen u prošlosti i sadašnjosti.

Glavni zadatak roditelja vodolije je da nauči kako da se emocionalno otvori prema deci, obzirom da ima tendenciju da se samo intelektualno bavi decom, a da osećanja drži po strani. Mnogo ćete morati da radite na tome da se oduprete potrebi da se povlačite kada deci bude potrebna podrška ili su uzrujana.

horoskop za dete vodolija

Horoskop za dete VODOLIJA

Dete koje emituje različite vibracije

“Marširanje uz sopstveni ritam” najbolje opisuje vaše dete Vodoliju. Ovo dete je potpuno nekonvencionalno i često će vas iznenađivati svojom originalnošću i inventivnošću. 

Deca vodolije su veoma društvena i uglavnom imaju puno prijatelja koji su uglavnom iz različitih sredina, kultura i interesovanja. Što različitije to bolje. 

Privlače ih različitosti i nova iskustva. Moguće je da će im se svideti nove namirnice koje će želeti da probaju od druge dece, kao što su jaki sirevi, školjke ili čili paprike. Moguće je i da će sate provoditi u svojoj sobi smišljajući nešto do sada neviđeno i neverovatno.

Dete vodolija voli da ima ličnu slobodu i individualnost, pa biste trebali da mu omogućite dovoljno prostora i autonomije. Ova deca mogu da postanu buntovna, pa nekada čak i depresivna ili da se odmetnu ako im ne dopuštate da se izraze onako kako ona žele i imaju potrebu. ,

Deca vodolije uživaju u tome da sama prave odeću i rade nešto kreativno. Biće im potrebno puno knjiga, umetničkih dela i pomagala da uživaju u svom stvaranju. Ova deca su uglavnom veoma inteligentna, pa će usvajati progresivno razmišljanje i poglede na svet, te jednog dana mogu biti izvrsni u rešavanju problema.

Dete vodolija vas može iznenaditi svojim životnim izborima, ali ako budete mogli da ostanete otvoreni za njegov način razmišljanja, verovatno ćete uvideti da je imalo pravo. Ovoj deci treba samo dati vremena da nađu najbolji način da otkriju svoju blistavost.

Pogledajte i ostale znake

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Reklame

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Back to top button