fbpx
Astrologija

Horoskop za dete LAV i roditelj LAV(23.07. – 22.08.)

Verovali ili ne u astrologiju, većina makar radi razbibrige voli da pročita nekad. Šta kaže horoskop za dete LAV, a šta kada je roditelj lav.

Roditelj Lav

Lav je ponosan i topao roditelj

roditelj lav

Lav je kao roditelj pravo oličenje porodične odanosti i ljubavi. Uvek je zaštitnički nastrojen prema svojoj deci. Strastven je i otvoren u prikazivanju svojih emocija.

Deca lava su uvek svesna da su u lepom okruženju roditelja koji ih obožava. Mada su podjednako i svesni kada se on oseća tužno.

Lavovi, po svojoj prirodi, vole da da su u centru pažnje. Verovatno će stoga želeti da budu u središtu svoje porodice i postavljati emocionalni ton za decu i partnera. Kada se lavovi osećaju da uživaju svoje mesto u porodici, oni će sijati, kao i sve oko njih. Međutim, onog momenta kada budu osećali da su zanemareni ili potcenjeni, mogu se veoma uznemiriti i biti veoma osetljivi.

Lav je kraljevski znak i najmanje voli da tako nije i tretiran od okruženja!

Vaša deca će voleti to što ih često obasipate poklonima i drugim velikim gestovima. Roditelj lav će imati običaj da animira i kompletno društvo svoje dece. Dešavaće se da ih sve izvede u grad ili im se pridruži, izvodi trikove i slično. Cilj je da što bolje zabavi sve oko sebe. Međutim, lavovi uvek žele i zahvalnost za svoj trud. Stoga su skloni da budu razdražljivi, ako ne budu vinuti u zvezde.

Duboko u sebi roditelj lav zna da ga porodica obožava, kao i vi nju, pa sukobi najčešće ne traju dugo.

horoskop za dete LAV

Horoskop za dete LAV

Dete lav ima lavlje srce

Horoskop za dete lav može se predstaviti u 3 reči: toplina, odanost i velikodušnost. Ova deca žive život sa svojim velikim srcem, ljubazna i vesela. 

Ova deca su osetljiva i ponosna, ali i malo razmažena. Iako na prvi pogled izgledaju da su lavljeg srca, zapravo su veoma ranjiva i emotivna. Samo jedna gruba reč može da im ugrozi samopouzdanje, pa morate biti oprezni kada razgovarate sa njima, posebno kada treba da ih disciplinujete. 

Primarne potrebe deteta lava su pažnja i obožavanje. Dete će učiniti sve da osigura poštovanje svojih roditelja, prijatelja i osoba iz okruženja. 

Dete lav ima po prirodi malo dramatičan stav i od najranijeg uzrasta ćete morati da se navikavate na to da će želeti da nastupa, oblači šarenu odeću i pravi samo predstave pred ogledalom. 

Deca lavovi će rasti od pohvala i priznanja za svoja dostignuća. Kao što ih kritika duboko povređuje, tako rastu od pohvala i priznanja. Lavovi vrlo često imaju policu sa pohvalama i priznanjima i u odrasloj dobi. Vaš mali lav bi mogao biti solista u školskom horu, glavna uloga u predstavi ili kapiten fudbalskog kluba. Njemu je najvažnije da bude u centru pažnje i da mu se okruženje divi. 

Nemojte zaboraviti da pohvalite i nagradite svoje dete zbog zalaganja da uspe, ali i dubokog osećaja lojalnosti i morala. Dete ne shvata da je njegova sposobnost da impresionira druge svojim ponašanjem, humorom i izgledom veliki dar sam po sebi. 

Pročitajte i: Horoskop za roditelja i dete

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Reklame

Uredništvo

Redakcija portala izveštava o novim događajima, istraživanjima, informacijama. Prenosi vesti i ustupa prostor. Sve vaše sugestije i predloge možete nam poslati na office@demetra.rs

Related Articles

Pogledajte:
Close
Back to top button