fbpx
Astrologija

Horoskop za dete DEVICA i roditelj DEVICA (23.08. – 22.09.)

Verovali ili ne u astrologiju, većina makar radi razbibrige voli da pročita nekad. Šta kaže horoskop za dete DEVICA, a šta kada je roditelj devica.

Roditelj Devica

Devica ima visoke standarde

Roditelj devica na prvo mesto stavlja savršenstvo i ima visoke standarde. Uživaće da uči svoju decu ispunjavanju odgovornosti i vođenju brige o zdravlju, aktivnom životnom stilu i brige svom domu.

horoskop za dete devica

Nekada device odu u krajnost, pa iako pametne postanu previše kritične i sitničare oko nebitnih detalja. Deca im to uglavnom ne uzimaju za zlo, jer znaju da oni samo žele da deca budu osamostaljena, inteligentna i zdrava.

Morate imati na umu da decu daju sve od sebe, čak i onda kada su značajno ispod vaših očekivanja.

Vi ste praktičan i stabilan roditelj, pa ste u mogućnosti da svojoj deci pružite jak i stabilan oslonac u životu. Kako emocionalno, tako i ekonomski. Nekada imate tendenciju da previše štedite i budete škrti, mada vi unapred planirate njihovo školovanje i sve što im bude potrebno.

Poklonite deci svoje vreme i pažnju, to je najvrednije što im treba tokom odrastanja.

Imate oštro oko za detalje i verovatno ste zaduženi u porodici za planiranje budžeta i plaćanje računa. Nemojte se plašiti da s vremena na vreme “odrešite kesu” za svoju decu. Taj prikaz spontanosti će im biti veoma značajan.

Nemojte zaboraviti da budete velikodušni u izjavama ljubavi i pažnje prema svojoj deci. Ljubav ne košta ništa, a neizmerno im znači. Zaslužene pohvale će im pomoći da se razvijaju uravnoteženo i jednako ih dajte pohvale kao i kritičko mišljenje.

horoskop za dete devica

Horoskop za dete DEVICA

Dete devica u potrazi za savršenstvom

Horoskop za dete DEVICA može se smestiti u dve reči: praktičnost i usresređenost na detalje. Ove osobine predvode dete pre svega drugog od najranijeg detinjstva. Možete dete zateći kako sortira igračke ili skuplja džeparac da kupi neki prestižni predmet koji želi. 

Vaša mala devica nikada nije neozibiljno dete. Ona uvek vaga i pravi u glavici “za” i “protiv” spiskove i ide za onim što se učini da ima najviše smisla. 

Deca device imaju visoke standarde i prirodno su oprezni, tako da će delovati da su izbirljivi ili rezervisani. To je zbog toga što vole da budu i pozadini i procenjuju situaciju pre nego što se upuste u nju. 

Dete devica je prirodni pomagač i ceni red. Ona istinski želi da ponudi i bude na usluzi porodici i kasnije, svetu. 

Ako ste roditelj device, moraćete da smanjujete očekivanja vašeg deteta o savršenstvu i njegovu težnju perfekcionizmu uz poruku da je nekada pravi izbor “dovoljno dobro”. Izgradite njegovo poverenje u vas jer je velika verovatnoća da će devica biti skromna i ponizna. 

Pomozite devici da se opusti i uživa u jednostavnim zadovoljstvima života odlazeći u prirodu i u duge šetnje. Uravnotežena ishrana, odmor i rutina su važni za dete devicu, koja može imati tendenciju da se oseća teskobno i bude prilično osetljiva. Sve što opušta će pomoći detetu da ostane mirno i usmereno. 

Pročitajte i: Horoskop za roditelja i dete

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Objavljen: 19. april 2012. godine, ažuriran: 5. februar 2024. godine

 

Reklame

Related Articles

Back to top button