fbpx
ModaStil Života

Kopirajte stil Mišel Fajfer

Ona je zvezda decenijama unazad, ove godine je napunila 64 godine i dosledna je tome da bude odmerena i prefinjena. Kako da kopirate stil Mišel Fajfer i zadržite dozu elegancije i senzualnosti istovremeno nošenjem samo crne i bele.

Embed from Getty Images

Mišel Fajfer i njena odela

U jeku nadmetanja ko će nositi ekskluzivniju, a ko neobičniju haljinu. Čini nam se da smo videli sve što se može videti na crvenom tepihu, ali ova gospođa ostaje svoja. Neki je smatraju i kraljicom muških odela. Mišel je zvezda filmskog platna, ali i šik minimalizma sa svojih 171 centimetar visine i vitkom građom. Ona muška odela jednostavnih krojeva u beloj i crnoj boji nosi uvek sa gracioznošću.

Stil Mišel Fajfer

Mišel Fajfer je prvu veliku ulogu imala u filmu “Lice sa ožiljkom” gde glumi uz legendarnog Al Paćina. Ovaj film je davne 1983. godine vinuo među zvezde, ali je lepa kalifornijska glumica svoj stil, prateći trendove zadržala do danas.

Svako odelo na njoj izgleda skupoceno i sve ih nosi sa istom smelošću, ali i elegancijom. Nema žene koja nije pomislila da bi bilo zgodno pratiti stil Mišel Fajfer.

Pročitajte: Haljina Džulije Roberts na premijeri filma predstavlja izjavu ljubavi mužu

Mišel Fajfer je neko ko je vratio smoking za žene na crveni tepih. Kada god na njoj vidite odelo, nećete pomisliti ni da se nije dovoljno elegantno obukla, a ni da bi možda bilo bolje da je odabrala haljinu. Jednostavno sve izgleda nekako baš kako bi trebalo. Uvek sa izvesnom dozom lakoće i udobnosti uz eleganciju.

Pročitajte: Kraljice kao modni uzori

kopirajte stil Misel Fajfer
photo: https://www.instagram.com/michellepfeifferofficial/

Reklame

Tamara Petkovic

Tamara Petković je osnivačica i glavna urednica portala Demetra, preduzetnica i mama troje dece sa previše interesovanja i premalo vremena za sve što želi.

Related Articles

Back to top button