fbpx
LogopedPitajte Stručnjaka

Dete ima problem sa pamćenjem

Naš čitatelj pita logopeda za savet jer dete ima problem sa pamćenjem i zanima ga šta bi moglo da bude u pitanju.

Pitanje:

Dobar dan kakoste hteo bih da vas pitam imam neki problem sa detetom on je 6 godina prevremeno rodjen ima problem sa pamcenem nemoze da razlikuje brojevi da ih zapamti i slova a recimo pesmica neka kad mu ga citam on je slusa i bes probljem je odmah zapamti posle nekoliko puta slusana pa hteo bih da se svatetujem sa vama sta bi moglo da bude?

pitajte strucnjaka logoped

Odgovor logopeda: Dete ima problem sa pamćenjem

Poštovani,

Savetovala bih Vas da uradite timsku dijagnostiku. Logoped, defektolog, neurolog i psiholog su stručnjaci koji u timu mogu proceniti dete i na taj način uvideti razloge razvojnog kašnjenja i problema koji ste naveli.
U skladu sa odrađenom dijagnostikom i dobijenom procenom savetovaće Vas i na koju vrstu tretmana dete treba da ide.

Dete ima problem sa pamćenjem
Dete ima problem sa pamćenjem

S poštovanjem,
Marija Ranisav, logoped

Edukativni centar “Prve reči”

Sva pitanja Mariji možete postaviti na logoped@demetra.rs

Ostala pitanja o razvoju govora možete pročitati OVDE 

Reklame

Marija Ranisav

Ja sam Marija Ranisav. Diplomirala sam 2009. godine na fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju na odseku za logopediju. Tokom 2013. godine sam zavrsila edukaciju “Opšta i specifična reedukacija psihomotorike sa opštom defektološkom dijagnostikom i relaksacijom”. Svoja prve korake u radu sa decom ostvarila sam stažirajuci u DZ Zemun, u predškolskom savetovalištu. Od tada se bavim savetodavnim radom, dijagnostikovanjem i tretmanom dece predškolskog i ranog školskog uzrasta. Mama sam dva dečaka i jedne devojčice. Ako imate neka pitanja ili dileme vezano za govorno-jezički razvoj Vašeg deteta, ja sam tu da pronađem pravi odgovor.

Related Articles

Back to top button