Kako da odaberete burme?

 

izbor burme

 

Razmišljajte o tome da ćete ih nositi dugi niz godina, pri izboru burme. Iz godine u godinu trendovi se menjaju, pa su periodično aktuelne burme od žutog ili belog zlata, u poslednje vreme sve češće od crnog, sa brilijantima, dijamantima, četvrtaste, iz više delova, sa radom ili rupičaste.

 

 

 

[quote width="auto" align="none" border="#F55C5F" color="#F55C5F" title=""]Burme su se ranije pravile i prodavale isključivo od žutog zlata, u obliku pravilnog kruga, uglavnom bez ugraviranog rada i svakako bez dragog kamenja. Priznaćete, kao takve, nikada nisu ni izašle iz mode, a predstavljaju i svoju simboliku, beskonačan krug ljubavi i poverenja, savršen u svojoj jednostavnosti.[/quote]

 izbor burme

 

izbor burme

Mladenci se najčešće odlučuju za burme od istog materijala, najčešće zlatne. Ipak, nije redak slučaj ni kada malda i mladoženja odaberu potpuno različit model, materijal i stil venčanog prstena.

 

Pri izboru venčanog prstenja, savetujemo da ne eksperimentišete previše i ne podležete modnim trendovima. To što je aktuelno ove sezone, ne znači da će vam se dopadati i moći da se kupi i naredne. Za deset godina, možda ćete shvatiti da vaš prsten ne liči na burmu i da je možda previše upadljiv.

 

 

Diskutujte o ovoj temi na Demetra forumu – Burme

(kako bi mogli da vidite kategorije foruma, čitate tuđe postove i učestvujete u raspravi na forumu, potrebno je da se registrujete)

 

 

Povezani članci

Booking.com