Name $ScriptID$ Home Page zZblDStL7dLK5wAtgeHrlPUITBORXLhIXD2LdB.4opr.I7

Gluten je protein koji je prisutan pre svega u pšenici, zatim u ječmu, raži, minimalno u ovsu, dok ga kukuruz i pirinač ne sadrže. Celijakija je "alergija" na gluten Gluten u brašnu ...
Opširnije: Šta je gluten?

Zašto margarin nije dobar izbor? Najlošiji izvor unosa masti u ogranizam nalazi se u margarinu. On sadrži prelazne masti koje nisu poželjne u ishrani.Margarin se dobija procesom hidrogenizacije ...

Sigurno ste više puta imali priliku da čujete da hrana utiče na izgleda. U tome ima više istine, nego što možete da pretpostavite. Evo koje namirnice će učiniti da zablistate:  ...

Da li znate da postoji masna hrana koja je zdrava? Masnoće su neophodne da bi organizam mogao pravilno da funkcioniše. Ukoliko je potrebno da se iz zdravstvenih ili estetskih razloga na neko ...
Opširnije: Masno, a zdravo!
Load More