Veličina odeće za trudnice

Veličine za trudnicu su iste kao i redovne veličine odeće. To znači, ako ste normalno veličina "S" i dalje ćete biti S ali u trudničkim veličinama. Ista stvar je sa brojevima veličina: ako ste bili veličina 38 pre trudnoće, potražite stvari u toj veličini.

A kad su u pitanju pantalone, posebno kada je u pitanju dizajnersko sortiranje koje se označava veličinom struka (na primer, broj 60) i dalje ćete kupovati par u toj istoj veličini - samo trudničku verziju. (Istina, vaš struk više nije 60 cm, ali dizajneri su olakšali kako da pronađete svoju trenutnu veličinu upoređivanjem sa svojim brojem pre trudnoće.)

Nemojte da popustite iskušenju da kupite ne-trudničku odeću koja je broj ili dva veća nego ona što obično nosite, kao da se jednostavno samo gojite. Završićete sa odećom koja vam loše stoji - koja nije toliko laskava kao pravilno prilagođena trudnička odeća. Dizajneri prave trudničku odeću sa pomoćnim tkaninama i detaljima zbog koje vam je ugodna, kao što su rastegljivi pojasevi u struku, a koji laskaju vašem telu.

Ako idete u kupovinu u ranim fazama trudnoće, a vaš trbuh nije stvarno još "iskočio", bolje opremljene trgovine imaju zgodan dodatak kao lažan trbuh, tako da možete da vidite kako će vam ta odeća pristajati u 7. ili 8. mesecu. To će vam pomoći da kupite stvari koje će se uklopiti i dobro vam stajati tokom kasnijih faza trudnoće.

Pročitajte još: Odeća za buduće mame - šta im treba?Save